• PRO TV
  • Adele, schimbată total după ce a slăbit peste 50 kg. Îmbrăcată în haine mulate, i-a șocat pe fani

Adele, schimbată total după ce a slăbit peste 50 kg. Îmbrăcată în haine mulate, i-a șocat pe fani

Adele, schimbată total după ce a slăbit peste 50 kg. Îmbrăcată în haine mulate, i-a șocat pe fani

Adele este din ce în ce mai schimbată, după ce a slăbit impresionant: a reușit să scape de 50 de kilograme, iar lucrul acesta o face să pară o cu totul altă persoană.

Cântăreața britanică postează rar pe rețelele de socializare, dar și când o face reușește să îi uimească pe fani. În cea mai recentă fotografie, Adele este aproape de nerecunoscut: aceasta a pozat sub un ecran unde rulează cel mai nou clip al lui Beyonce, aratandu-și prețuirea față de artista americană. Adele poartă un outfit asemănător cu al lui Beyonce, mulat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

O postare distribuită de Adele (@adele) pe

Adele a găsit secretul unui corp suplu. La scurt timp după separarea de soțul ei, artista a adoptat un regim alimentar bazat în mare parte pe preparate vegetariene. A renunțat la carne, alcool și la dulciuri, dar și la ceaiuri, pe care în trecut le consuma cu zahăr din belșug.

„Obișnuiam să beau 10 căni pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie ca oricând”, s-a confesat artista într-un interviu acordat ziarului The Sun.

Concomitent cu schimbarea regimului alimentar, Adele a început să facă sport, în mare secret, cu antrenori de fitness personali. În prima partea  anului trecut a început un program de Pilates cu Ayda Field, soția cântărețului Robbie Williams.

Mai mult, a apelat la serviciile antrenorului Dalton Wong, care este un cunoscut al vedetelor cu probleme de greutate.

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni