• PRO TV
  • Nikki Bella și sora ei geamănă au născut băieți la o zi distanță una de alta

Nikki Bella și sora ei geamănă au născut băieți la o zi distanță una de alta

Nikki Bella și sora ei geamănă au născut băieți la o zi distanță una de alta

Fosta logodnică a lui John Cena a devenit mămică la 36 de ani. Ea și actualul iubit, dansatorul Artem Chigvintsev, au făcut marele anunț pe rețelele sociale.

Nikki Bella este de două ori fericită: a trecut cu bine peste prima naștere și a aflat că a devenit mătușă. Sora ei geamănă, Brie Bella, a adus pe lume un băiat, aproape în același timp. Fanii celor două au tras concluzia că și-au programat nașterile, însă Brie a dezvăluit că a fost pură întâmplare.

Oamenii vor crede că am plănuit totul, însă nu poți chiar să programezi o sarcină”, a mărturisit sora geamănă a lui Nikki, conform People

Fosta logodnică a lui John Cena a anunțat pe Instagram că e fericită că își poate strânge în brațe băiețelul, în ciuda vremurilor grele pe care le traversează omenirea.

Nikki Bella a postat și prima fotografie din maternitate, în care a lăsat să se vadă doar una dintre mânuțele copilului.

Băiețelul nostru este aici și nu puteam fi mai fericiți și mai îndrăgostiți. Toată lumea e sănătoasă și în siguranță”, le-a spus fosta luptătoare WWE celor 9,5 milioane de urmăritori de pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Bella (@thenikkibella) on


Surorile gemene Bella au făcut carieră împreună în wrestling, sport în care au evoluat sub numele de The Bella Twins. Ele au anunțat în luna ianuarie că sunt însărcinate, vestea șocânu-le chiar și pe ele. 

Brie Bella mai are o fetiță, Birdie Joe, în vârstă de 3 ani. Însă, pentru Nikki este primul copil. Recent, ea a dezvăluit într-un interviu că aștepta de-o viață să devină mamă și că se va dedica acestui suflet „pentru tot restul vieții”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ep.1: Gașca Profu’ – Aventuri in natură lângă București

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni