• PRO TV
  • Florin Salam, noi detalii despre starea lui Neluțu Stoian, fratele lui bolnav de coronavirus: „Suntem disperați”

Florin Salam, noi detalii despre starea lui Neluțu Stoian, fratele lui bolnav de coronavirus: „Suntem disperați”

Florin Salam, noi detalii despre starea lui Neluțu Stoian, fratele lui bolnav de coronavirus: „Suntem disperați”

În urmă cu doar câteva zile, în mediul online a apărut informația potrivit căreia Neluțu Stoian, fratele lui Florin Salam, ar fi internat în spital și s-ar lupta pentru propria viață, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Deși niciun membru al familiei Stoian nu confirmase în mod oficial informația apărute, site-urile mondene afirmau că pe rețelele de socialziare există mai multe mesaje de susținere pentru fratele lui Florin Salam, care pe lângă coronavirus ar avea și diabet și probleme cu plămânii.

După ce în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Neluțu Stoian a fost dus de urgență la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, Florin Salam a mers alături de rude și de Adriana Bahmuțeanu în fața spitalului și a chemat televiziune pentru a-și dezvălui public durerea care îl macină.

„Nu aș fi făcut acest gest, să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu suntem disperați, pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem? Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază? Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră. Noi am întrebat dacă-l putem duce în străinătate și ne-au zis că e vorba de bani, costă foarte mult. Suntem disperați, în situația noastră pot să fie foarte mulți oameni. Vrem să știm despre el, să ni se comunice. Am făcut rost de numărul domnului Streinu Cercel, l-am sunat și l-am întrebat cu disperare dacă e adevărat că i-au cedat rinichii și ficatul și ne-a spus: «Și dacă i-ar fi cedat, ce puteți face voi?»”, a spus Florin Salam.

Apoi, sora manelistului a dezvăluit că ultimele cuvinte pe care Neluțu Stoian le-a spus înainte de a fi dus la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș au fost: „Ăștia vor să mă omoare”. Mai mult, femeia a adăugat că a mers la spital zilnic timp de două săptămâni, fără a o băga nimeni în seamă, iar acum nu vrea decât să tragă un semnal de alarmă și să spună că nu este ok ce se întâmplă în spitale în această perioadă.

După afirmațiile făcute de Florin Salam și e sora lui, Cătălin Apostolescu (purtătorul de cuvânt al Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș) a oferit o reacție pentru Libertatea.

„Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi familia a fost ținută la curent. Un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a spus acesta.

foto: Instagram Florin Salam; Instagram Roxana Stoian; PR Cat Music; Agerpres

Vezi și: Modele tatuate care fac furori pe internet cu look-urile lor excentrice. Cum arată "fata dragon"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni