• PRO TV
  • Selly și Gami au făcut schimb de iubite! Liderul 5 Gang, filmat la brațul tinerei Ioana Pintilie

Selly și Gami au făcut schimb de iubite! Liderul 5 Gang, filmat la brațul tinerei Ioana Pintilie

Selly și Gami au făcut schimb de iubite! Liderul 5 Gang, filmat la brațul tinerei Ioana Pintilie

La doar 19 ani, Selly este, fără doar și poate, cel mai cunoscut tânăr din noua generație, fiind urmărit de milioane de fani pe rețelele de socializare.

Recent, el a pus la cale un plan alături de bunul său priten Gami, care este totodată și colegul său din 5 Gang: au decis să facă schimb de iubite, pentru 24 de ore.

Totul a fost filmat și postat pe pagina de YouTube a lui Selly, vlogul adunând peste 200.000 de vizualizări în doar câteva ore de la postare.

„Salut, eu sunt Selly, sunt aici alături de iubita mea, Ioana. Eu sunt Gami, sunt aici alături de iubita mea, Smără. Astăzi facem schimb de iubite. Timp de 24 de ore, Ioana Pintilie e iubita mea, iar Smaranda Știrbu e iubita mea. Vom face tot ce vor ele, le vom face toate poftele, iar la final ele vor da o notă iubitului temporar. Cine ia notă mai mică va pierde și va executa o pedeapsă”, au spus Selly și Gami.

După ce au petrecut cele 24 de ore alături de partenera prietenului, Selly și Gami au primit notele: Ioana i-a dat nota 9 lui Selly, iar Gami a primit nota 8 de la Smaranda!

foto: YouTube Selly; Instagram Selly

Vezi și: Jena Frumes și Jasmine Sanders, blondele exotice care seamănă atât de mult încât nu le poți deosebi

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni