• PRO TV
  • Ellen DeGeneres, acuzată de hărțuirea verbală a unui băiețel de 11 ani. Ce a putut să îi spună

Ellen DeGeneres, acuzată de hărțuirea verbală a unui băiețel de 11 ani. Ce a putut să îi spună

Ellen DeGeneres, acuzată de hărțuirea verbală a unui băiețel de 11 ani. Ce a putut să îi spună

Ellen DeGeneres i-ar fi zis unui băiețel de 11 ani că este gras și prost, acesta declarând că lui Ellen îi face mare plăcere să fie rea cu cei din jur.

Ben Garvolet, care are acum 52 de ani, declară că a fost insultat cu cruzime în numeroase ocazii de către comediantă, atunci când acesta își vizita mama la locul de muncă.

Ben a dezvăluit că Ellen, care avea cam 20 de ani pe atunci, era angajată la firma de recrutări a mamei lui.

 "Ellen era cea mai rea și oribilă persoană. Uram să merg la biroul mamei mele și s-o văd pe Ellen. Aceasta îmi critica mereu greutatea de fiecare dată când eram în biroul mamei mele făcându-mi temele, aceasta îmi spunea că sunt un gras prost. Îmi critica până și hainele cu care eram îmbrăcat. Eu eram doar un băiețel, iar ea era o femeie în toată firea căreia îi plăcea să mă vadă devenind vizibil supărat. Nu cred că există scuză pentru faptele ei, eram doar un copil fără apărare, ce-aș fi putut eu să-i răspund înapoi? " declară Ben. Acesta spune că vorbele aruncate de către vedetă l-au marcat pentru ani buni.

"Efectul este cu atât mai șocant, dacă cel care te jignește îți este superior sau este mai în vârstă decât tine. Este groaznic să auzi pe cineva zicându-ți: “ești gras, mai slăbește băiatule rotunjor”. Eram în permanență conștient de greutatea mea,  vorbele ei făcând situația mult mai rea."

Ben descrie un incident care la marcat în mod special, atunci când acesta desena lângă biroul ei. Ellen i-ar fi spus că desenul ar fi arătat bine, dacă el ar fi știut să deseneze.

Ben, tată a trei copii acum, declară că în timp ce vedea cum vedeta își clădește o reputație, el nu se putea gândi decât la ce teatru joacă aceasta, fiind una din cele mai groaznice persoane din viața lui, scrie The Sun

"Ce fel de om se poate bucura de suferința unui copil?" ,se întreabă adesea acesta.

Ciudat este că acuzațiile vin abia acum, după ce emisunea The Ellen DeGeneres show a pierdut 29 la sută din rating, comparativ cu anul trecut, în urma altor acuzații șocante împotriva producătorilor emisiunii. 

The Ellen DeGeneres show este momentan sub investigație internă după ce angajații de acolo au depus plângeri pentru rasism, frică și intimidare, precum și hărțuire sexuală.

Peste 40 de foști angajați o acuză pe Ellen că a permis hărțuiri sexuale din partea producătorilor ei și că a permis șefilor să se folosească de intimidări. În urma scandalului, Ellen a emis o scrisoare de iertare către personal, însă aceștia susțin că Ellen ar fi știut ce se întâmplă și că nu recunoaște. 

Compania de producție Telepictures a anunțat că Ellen se va întoarce ca gazdă a emisiunii în sezonul 18, în ciuda zvonurilor că aceasta ar fi înlocuită de James Corden sau Tiffany Haddish.

Sursă foto: Instagram 


Vezi și: Cum să faci „duet” de unul singur

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni