• PRO TV
  • Mihaela Rădulescu, despre noul sezon Ferma: "Tot ce s-a rescris anul asta este mai greu, mai plin de aventuri"

Mihaela Rădulescu, despre noul sezon Ferma: "Tot ce s-a rescris anul asta este mai greu, mai plin de aventuri"

<span lang="RO" style="mso-ansi-language:RO">Mihaela Rădulescu, despre noul sezon Ferma: "Tot ce s-a rescris anul asta este mai greu, mai plin de aventuri"</span>

Mihaela Rădulescu revine pe micile ecrane în noul sezon din Ferma alături de îndrăgitul Cristi Bozgan, cu un format de excepție al emisiunii și o multime de surprize pentru fanii show-ului! 

Ferma este un loc magic, așa a fost descris de toți cei care au luat parte în trecut la acest proiect, un reality-show care îți testează limitele și te pune în situații neprevăzute pe parcursul întregii competiții. Vom vedea un sezon mai puternic, mai dur și mai complicat. Un an în care lupta dintre orășeni și săteni va avea un singur câștigător. 

Direct din Monaco către Ferma, Mihaela Rădulescu ne-a povestit în cadrul interviului că abia aștepta să înceapă filmările, i-a fost dor de casă, de oameni, de România și de intreaga echipă.



"Așteptam momentul asta, sincer, îmi pierdusem orice speranță, pentru că dacă ne uitam toți în jur și vedeam țara închisă, viața închisă, nu mă gândeam că o să mai apucăm să filmăm anul asta. A fost o veste extraordinară, am venit cu mare chef de muncă și iată-ne aici."
a declarat Mihaela Rădulescu.  

Prezentatoarea nu ne-a dat prea multe detalii, însă ne asigurat că este un format nou și că vom vedea cu totul altceva față de edițiile precedente! 

"Tot ce s-a rescris pentru anul asta este mai greu, mai cu aventuri, mai incitant, mai de dat cu capul de pereți când te apucă nervii... și aici mă refer strict la concurenți. Este un sezon foarte interesant!" a adăugat Mihaela. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni