• PRO TV
  • Cine este Octavian Ciovică, unul dintre primii concurenți care intră în “Ferma. Orășeni versus săteni”

Cine este Octavian Ciovică, unul dintre primii concurenți care intră în “Ferma. Orășeni versus săteni”

Cine este Octavian Ciovică, unul dintre primii concurenți care intră în “Ferma. Orășeni versus săteni”

În curând începe "Ferma. Orășeni versus săteni" și au fost deja anunțați și primii concurenți. Printre numele sonore, a fost anunțață și participarea lui Octavian Ciovică, care speră că va câștiga titlul de fermierul anului. 

Octavian este pilot de raliu și a luat toate cursurile de pilot de linie. Ambițios și muncitor, el își dorește mereu să ducă lucrurile la următorul nivel. Planurile lui pentru acest an sunt să câștige Ferma, ca sătean, și să își obțină certificatul de pilot de linie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nașu și Finul

A post shared by Ciovica Octavian (@ciovicaoctavian) on

Octavian este născut în Brașov, unde este și consilier local, iar relația lui cu familia este una deosebită, mai ales cu bunicii săi. Cea mai frumoasă amintire pe care o are este din copilărie: ”Amintirea care mi-a marcat copilăria cred că a fost momentul în care tatăl meu m-a dus, când eram mic, pe traseul de la Poiana Brașov, de coastă, la curse. Mergeam etapă de etapă și asta m-a determinat și m-a ambiționat să fac acest sport. Pur și simplu mi s-a întipărit acest lucru în minte.”

Octavian spune despre el că este foarte serios și că nu se implică în scandaluri și crede că la Ferma va fi mai liniștit decât în viața lui de zi cu zi.

Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”, spune Octavian.

16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece! Direct de pe scenă, podiumurile de modă sau pista de raliuri au acceptat provocarea. Cine va reuși să ajungă până la final, vom vedea, însă până la acel moment, avem deja opt concurenți care și-au anunțat participarea: Anna Lesko, Octavian Ciovică, Alina Pușcău, Cezar Ouatu, Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu și Ana Maria Ababei.

Sursă foto: Instagram Octavian Ciovică

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni