• PRO TV
  • VIDEO Giulia Nahmany și Octavian Ciovică au plecat cu speranțe mari spre FERMA! Ultimele imagini inainte de competiție

VIDEO Giulia Nahmany și Octavian Ciovică au plecat cu speranțe mari spre FERMA! Ultimele imagini inainte de competiție

VIDEO Giulia Nahmany și Octavian Ciovică au plecat cu speranțe mari spre FERMA! Ultimele imagini inainte de competiție

Giulia Nahmany și Octavian Ciovică și-au pregătit bagajele pentru plecarea în Ferma, timp în care au împărtășit cu noi ultimele gânduri înainte de a intra în competiția anului. 

Ne apropiem de FERMA cu pași rapizi, o parte dintre concurenți au fost deja confirmați, iar noi vom fi alături de ei începând de la împachetarea bagajelor până la finalul ultimei ediții. 



"Îmi pregătesc bagajul pentru FERMA, sincer nu știu ce mă așteaptă acolo, încerc să-mi iau niște lucruri destul de comode și pe care cred o să le folosesc. Recunosc că încep să am emoții... cu siguranță este ceva nou pentru mine."
a spus Giulia în timpul filmării. 

La raliuri, Octavian ne-a demonstrat că se pricepe de minune, se declară un tip ambițios și muncitor, iar FERMA este încă o experiență la care își dorește să fie în fruntea clasamentului: ”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”.

Ferma. Orășeni versus săteni


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni