• PRO TV
  • Paul Diaconescu a acceptat provocarea "Ferma" și vrea să fie orășeanul care duce la capăt orice activitate

Paul Diaconescu a acceptat provocarea "Ferma" și vrea să fie orășeanul care duce la capăt orice activitate

Paul Diaconescu a acceptat provocarea "Ferma" și vrea să fie orășeanul care duce la capăt orice activitate

Paul Diaconescu este încă un nume pe lista celor care vor concura pentru titlul de „Fermierul anului”.

Paul are 31 de ani, este născut în Pucioasa, Dâmbovița, dar de la 19 ani s-a mutat în București. Actoria este meseria care l-a atras, astfel, el a  început să joace în piese de teatru încă din clasele primare și a avut multe roluri în limba engleză și a participat la mai multe festivaluri. 

Paul jucat în prima reclamă la 15 ani, iar primul lui rol a fost în filmul ”Bună, ce faci?” La 26 ani a plecat în Londra, spera să ajungă actor acolo. Nu a reușit, așa că s-a angajat în fundraising – a fost premiat pentru rezultatele lui, a descoperit că este bun în domeniu, însă după doi ani s-a întors în țară.

În 2018 a jucat în serialul “Triplusec”, de la PRO TV și a interpretat rolul lui Vlad, instructorul de fitness. Un rol care I s-a potrivit perfect, Paul lăudându-se cu un abdomen bine lucrat. 

Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă. :(”, spune Paul Diaconescu despre participarea lui în show-ul Ferma.

Sociabil și dornic să fie mereu înconjurat de prieteni, a ales viața urbană, iar în Ferma e pregătit să să dovedească faptul că merită titlul de fermier.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni