• PRO TV
  • Alina Pușcău, de pe marile podiumuri ale lumii, direct la Ferma

Alina Pușcău, de pe marile podiumuri ale lumii, direct la Ferma

Alina Pușcău, de pe marile podiumuri ale lumii, direct la Ferma

Poate nu mulți români au auzit de Alina Pușcău, însă pe plan internațional este foarte cunoscută. Ea este model de top și actriță, jucând cu nume mari de la Hollywood precum Jason Momoa și Vin Diesel. 

Alina are 38 de ani, este născută în București și provine dintr-o familie modestă. Ea și-a dorit mereu să își poată ajuta familia, în special mama. La doar 16 ani câștiga unul dintre cele mai importante concursuri de modă existente și primea din partea lui Jean Paul Gaultier un compliment pe care nu-l va uita niciodată: că este atât de frumoasă, că nu ar putea pierde. În Fermă, vrea să le arate tuturor că nu o recomandă doar frumusețea, ci toate aptitudinile pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor.

Alina a trait foarte mulți ani în America, însă a ales acum să rămână în țară, pentru a participa Ferma: ”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură”.

Un lucru mai puțin cunoscut este că frumoasa româncă ar fi putut fi în prezent soția lui Vin Diesel: „Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci. După câțiva ani m-am mutat la Los Angeles și am avut o relație cu el, care a durat doi ani. Era o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani și nu mă gândeam să mă căsătoresc și să fac copii. Mi-a spus de la început că vrea copii”.

Rămâne de văzut cum se va descurca și adapta Alina în Ferma, obișnuită fiind cu viața bună din America și cu prietenii ei celebrii de la Hollywood.

Sursă foto: Instagram Alina Pușcău

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni