• PRO TV
  • Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, fotografiați la plajă. Cum i-au surprins paparazzii

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, fotografiați la plajă. Cum i-au surprins paparazzii

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, fotografiați la plajă. Cum i-au surprins paparazzii

Sarah Jessica Parker a fost surprinsă de paparazzii la plajă în comapania soțului său, Matthew Broderick, în vârstă de 58 de ani. 

Devenită celebră datorită rolului din serialul "Sex and the City", Sarah Jessica Parker a câștigat simpatia publicului și în afara show-ului TV datorită eleganței de care a dat dovadă în aparițiile sale.

Actrița pare să facă față cu brio provocărilor din lumea afacerilor. Sarah Jessica Parker conduce un business în industria vinurilor și se bucură de un real succes și în afacerea cu pantofi pe care o are.

După o săptămână solicitantă, actrița a decis să se relaxeze pe o plajă din Hamptons, alături de soțul său. 

Deși se afla departe de agitația orașului, actrița nu a putut sta departe de telefon. Daily Mail scrie că Parker s-a plimbat pe plajă, însă nu a renunțat nicio secundă la smartphone. 

Cu ochelari supradimensionați și îmbrăcată cu o rochie hippie chic, vedeta s-a bucurat de o plimbare în picioarele goale pe malul oceanului. Sursa FOTO: Profimedia Images


Matthew, soțul vedetei, a venit echipat de plajă și pregătit pentru înfrunte valurile. Trecerea anilor începe să își spună cuvântul în cazul actorului. Cu o burtică proeminentă și părul aproape alb, acesta a fost fotografiat la bustul gol de către paparazzii. Sursa FOTO: Profimedia Images


Sarah Jessica Parker, în vârstă de 55 de ani, și Matthew Broderick sunt căsătoriți din anul 1997 și dețin numeroase proprietăți în New York. Aceștia au mai multe case în Manhattan și Brooklyn, dar și o casă de vacanță în Hamptons, unde își petrec weekend-urile libere. 

În anul 2007, actrița a fost numită cea mai neatrăgătoare vedetă de la Hollywood, iar în mediul online a porecla de "Față de Cal". Chiar și așa, Parker este o afaceristă de succes și un adevărat fashion-icon.Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni