• PRO TV
  • Loredana si Jean de la Craiova, rivali in "Mostenirea"

Loredana si Jean de la Craiova, rivali in "Mostenirea"

Loredana si Jean de la Craiova, rivali in "Mostenirea"

Loredana si Jean de la Craiova, cantaretii - actori din serialul \"Mostenirea\" ce va fi difuzat din 4 octombrie, la Pro Tv au vorbit despre acest nou sezon intr-un interviu acordat special pentru www.protv.ro.

Extravaganta Loredana este cea care semneaza melodia de generic a serialului "Mostenirea", "Iubi, iubi". Ea o interpreteaza si in acest sezon pe Rodia, insa surpriza este faptul ca aceasta are un rival, Jean Buze de Aur .

Loredana nu ne dezamageste nici in acest serial si afiseaza un nou look al personajului, o noua atitudine, ce sa mai o alta Rodia, mai stilata si mai umblata prin lume. "Este greu intotdeauna la inceput pana ne reintram in ritmul obisnuit. Acesta este un proiect pe care il iubim si de care eu m-am atasat foarte tare".

Daca Loredana a fost de la inceput alaturi de familia Potcovaru, Jean de la Craiova este la prima lui experienta cu actoria. Desi crede ca actoria este  "cam greuta",  Jean marturiseste ca se simte foarte bine in familia Potcovaru. "Vreau ca publicul sa-mi tina pumnii. Nu-i voi dezamagi si voi face tot ce pot pentru a le aduce zambetul pe buze", a spus Jean de la Craiova. Cantaretul incheie interviul in stilul sau caracteristic: "Va pupa Jean!"

Urmareste mai jos materialele video cu Loredana si Jean de la Craiova, nu uita ca serialul "Mostenirea" va fi difuzat din 4 octombrie, la Pro Tv.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni