• PRO TV
  • Fiica lui Alec Baldwin, Ireland, bătută și jefuită într-o parcare de o femeie dependentă de droguri

Fiica lui Alec Baldwin, Ireland, bătută și jefuită într-o parcare de o femeie dependentă de droguri

Fiica lui Alec Baldwin, Ireland, bătută și jefuită într-o parcare de o femeie dependentă de droguri

Ireland Baldwin (24 de ani) a tras o sperietură cumplită în weekend, după ce a fost jefuită într-o parcare. Fiica lui Alec Baldwin și a lui Kim Basinger a ajuns la spital cu răni la nivelul feței.

Criza financiară provocată de noul coronavirus îi împinge pe oameni la gesturi extreme pentru a face rost de bani. Ireland Baldwin a căzut victimă unui atac mișelesc, iar poliția spune că numărul actelor de acest gen s-au înmulțit de la debutul pandemiei.

Am fost atacată de o femeie care era sub influența drogurilor și disperată după bani. M-a lovit puternic în față într-o parcare, mi-a luat lucrurile și a sărit într-o mașină în care o aștepta soțul ei”, a spus fotomodelul, care a postat două fotografii în care se văd rănile provocate la nivelul feței.

Din fericire pentru ea, atacul a fost văzut de mai mulți martori, care au alertat poliția. Atacatoarea a fost prinsă și arestată pentru lovire și jaf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

Fiica lui Alec Baldwin și-a sfătuit fanii să fie atenți când merg pe stradă, fiindcă vremurile pe care le trăim îi pot pune în situații-limită.

Postez asta pentru a vă aminti tuturor să fiți foarte atenți și să umăriți cu grijă împrejurimile. Sunt vremuri cu adevărat grele și trebuie să avem grijă unii de ceilalți”, a scris Ireland Baldwin.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Jorge: „Asta este cea mai mare frică a mea, la The Masked Singer”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni