• PRO TV
  • Primele imagini cu Robert Pattinson în rolul lui Batman. A fost lansat trailerul

Primele imagini cu Robert Pattinson în rolul lui Batman. A fost lansat trailerul

Primele imagini cu Robert Pattinson în rolul lui Batman. A fost lansat trailerul

DC tocmai a pus internetul pe jar, lansând primul trailer pentru noul film Batman, cu Robert Pattinson în rolul principal și Zoe Kravitz pe post de Catwoman.

Recent, a fost lansat primul trailer pentru noul film din universul DC Comics, în care Robert Pattinson îl interpretează pe Batman sub bagheta regizorală a lui Matt Reeves.

Noile imagini ne înfățișează o atmosferă întunecată, plină de violență și mister. Într-una dintre scene, Pattinson îl înfățișează pe Cavalerul negru luptând într-un stil surprinzător. ”Îi vom vedea pe Batman maturizându-se, făcând greșeli, fiind imperfect. De asemenea, îl vom vedea fiind unul dintre cei mai grozavi detectivi din lume”, a vorbit regizorul Reeves despre noua producție.

În trailer, îi vedem și pe Zoe Kravitz în rolul lui Catwoman, John Turturro - ca șeful mafiei din Gotham, Carmine Falcone, Paul Dano, întruchipându-l pe Riddler și Jeffrey Wright, în rolul comisarului Gordon. 

Distribuția filmului, care va fi lansat în 2021, îi include pe Colin Farrell în rolul Pinguinului, Peter Sarsgaard sau Jayme Lawson. 

Foto: Profimediaimages.ro

Întrebarea Mesei Rotunde - Jorge: „Asta este cea mai mare frica a mea, la The Masked Singer”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni