• PRO TV
  • Imagine rară cu Ryan Gosling și Eva Mendes. Paparazzii au reușit să îi fotografieze când se așteptau mai puțin

Imagine rară cu Ryan Gosling și Eva Mendes. Paparazzii au reușit să îi fotografieze când se așteptau mai puțin

Imagine rară cu Ryan Gosling și Eva Mendes. Paparazzii au reușit să îi fotografieze când se așteptau mai puțin

Ryan Gosling și Eva Mendes formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. În ciuda succesului și a popularității de care se bucură, ci doi actori au preferat întotdeauna să fie discreți în privința relației lor și a vieții de familie. 

Deși paparazzii ar da orice ca să îi surprindă în ipostaze mai puțin cunoscute publicului, imaginile cu Ryan și Eva realizate în viața de zi cu zi sunt extrem de rare. 

Cuplu a reușit de-a lungul timpului să se ferească de obiectivul aparatului de fotografiat atunci când s-a aflat în public. Rare au fost și aparițiile pe covorul roșu ale celor doi actori. Cu toate că Ryan Gosling s-a bucurat de un succes imens în ultimii ani, acesta a preferat să nu apară la premierele filmelor sale la brațul frumoasei Eva Mendes. 

Recent, paparazzii au avut șansa să îi fotografieze pe Ryan Gosling și Eva Mendes la bordul mașinii personale. Se pare că Eva, în vârstă de 46 de ani, și Ryan, 39 de ani, se aflau împreună cu cele două fiice ale lor, Esmeralda și Amada, scrie Daily Mail. Fetițele nu apar în fotografia prezentată de publicația britanică. 

A rare peak!

Posted by Daily Mail Celebrity on Wednesday, 26 August 2020

Spre deosebire de alte cupluri celebre, Ryan și Eva s-au implicat total în creșterea celor doi copii. Aceștia nu au bone sau alți angajați care să îi ajute atunci când vine vorba de creșterea și îngrijirea fetițelor. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

"Sunt părinți cu normă întreagă! Eva și-a organizat programul și cariera, asigurându-se astfel că familia este pe primul loc. Munca se pliază apoi în jurul acestei rutine", a declarat o sursă pentru US Weekly. 

La rândul său, Ryan este descris ca fiind un tată foarte implicat și protector cu cele două fetițe, dezvăluie aceeași sursă. Sursa FOTO: Profimedia Images


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ryangoslingdaily #ryangoslingwithkids #ryangoslingofficial #ryangosling

A post shared by Ryan Gosling Official (@ryan_gosling_oficial) on


Ryan Gosling și Eva Mendes s-au cunoscut în anul 2011, atunci când amândoi erau implicați în proiectul "The Place Beyond The Pines". Presa mondenă scrie că au fost nedespărțiți din acel moment. Sursa FOTO: Profimedia ImagesVezi și: Miliția modei cu Costi Diță 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni