• PRO TV
  • Mihaela Rădulescu, imagini de pe platoul emisiunii Ferma. Orășeni vs. Săteni

Mihaela Rădulescu, imagini de pe platoul emisiunii Ferma. Orășeni vs. Săteni

Mihaela Rădulescu, imagini de pe platoul emisiunii Ferma. Orășeni vs. Săteni

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Ferma. Orășeni vs. Săteni. Mihaela Rădulescu și echipa de producție vă pot spune când începe confruntarea dintre vedetele de la oraș și cele obișnuite cu traiul la țară.

Mihaela Rădulescu le-a permis fanilor să arune un ochi în culisele celei mai așteptate emisiunii din România în acest moment. Ferma. Orășeni vs. Săteni vine la PRO TV la 8 septembrie cu noi provocări pentru cei 16 concurenți.

În fiecare marți, miercuri și joi vom putea urmări evoluția vedetelor, puse față în față cu două mentalități diferite. Care vor fi mai tari? Orășenii sau sătenii?

Prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu, ne-a introdus puțin în universul noii confruntări cu câteva imagini din locul care îi va fi casă pentru câteva săptămâni.

Admiratorii ei au sesizat că orice haine ar purta, tot sexy este.

Poți purta ceva fără să arăți sexy? Uimitoare”, a comentat o admiratoare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Mihaela Rădulescu a dat și primele detalii despre actuala ediție a emisiunii Ferma și despre condițiile în care au loc filmările.

Purtăm toți mască, suntem disciplinați. Mă bucur că înțelegem toți că e despre noi toți. Avem cel puțin 3 metri între noi. Să nu creadă cineva că nu ne place să purtăm mască. Purtăm cu drag în afara momentelor de filmare, iar la filmare, în măsura în care nu suntem aproape de nimeni, scoatem ca să mai auziți și ce vorbim”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Vedeta, în vârstă de 51 de ani, și-a aniversat de curând ziua de naștere, iar colegii și prietenii i-au făcut o surpriză care a mișcat-o mult. 

Fotografii: @mihaelaradulescuschwartzenberg/PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni