• PRO TV
  • „Ferma. Orășeni vs. Săteni” debutează la PRO TV pe 8 septembrie! Iată primele imagini din reality show

„Ferma. Orășeni vs. Săteni” debutează la PRO TV pe 8 septembrie! Iată primele imagini din reality show

„Ferma. Orășeni vs. Săteni” debutează la PRO TV pe 8 septembrie! Iată primele imagini din reality show

Reality show-ul „Ferma. Orășeni vs. Săteni” se va vedea, în premieră, la PRO TV, începând din 8 septembrie.

În fiecare marți, miercuri și joi, vom putea urmări evoluția celor 16 concurenți. Două mentalități sunt aduse față-n față: orășeni vs. săteni. Provocările fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat în fiecare secundă pe care aceștia o petrec în fermă.

Dacă va fi nevoie de gândirea rapidă și strategică a orășenilor sau mai degrabă de franchețea, rezistența și forța de muncă a sătenilor, aflăm în reality show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu.

„Anul acesta, «Ferma» pune sub același acoperiș două lumi care refuză în mod normal conviețuirea: orășenii și sătenii. Deși în realitate se află la câțiva kilometri unii de alții, cele două tabere arată, se comportă, gândesc și acționează total diferit”, a spus Mihaela Rădulescu.

Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei sunt cei 8 săteni de la „Ferma”, în timp ce echipa orășenilor este formată din George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni