• PRO TV
  • Andreea Esca a împlinit 48 de ani. Ce mesaj i-a transmis Alexia, fiica ei

Andreea Esca a împlinit 48 de ani. Ce mesaj i-a transmis Alexia, fiica ei

Andreea Esca a împlinit 48 de ani. Ce mesaj i-a transmis Alexia, fiica ei

Astăzi, 29 august, Andreea Esca a împlinit 48 de ani. Fiica sa, Alexia Eram, a ținut să marcheze această zi specială cu o postare emoționantă pe Instagram.

Sunt 25 de ani de când Andreea Esca se află la pupitrul Știrilor PRO TV și toți atâția ani de când este una dintre cele mai apreciate personalități din România. Pe 29 august, Andreea Esca a împlinit 48 de ani, iar urările de la mulți ani au fost în număr mare din partea fanilor. Cea mai emoționantă urare a fost a fiicei ei, Alexia Eram care a împărtășit o serie de trei poze pe Instagram, din diferite etape ale vârstei, alături de mama sa. În dreptul imaginilor, Alexia a scris un mesaj scurt, dar cât se poate de profund: “LA MULȚI ANI MAMA! TE IUBESC”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LA MULTI ANI MAMA !???? TE IUBESC

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

Fanii au reacționat imediat, postarea strângând rapid mii de aprecieri și zeci de comentarii: „La mulți ani, mămică frumoasă!”, „Mulți ani mamei tale bune și frumoase!”, “La mulți ani mamei tale, @alexiaeram! Să rămâneti mereu cele mai bune prietene, indiferent de vârstă!”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

Sursă foto: Instagram Alexia Eram / Andreea Esca

Vezi și: Vezi și: Monica Dascălu, Cosmin Stan și Diana Enache au răspuns întrebărilor! Unde și-au petrecut vacanța vara asta

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni