• PRO TV
  • Marius Crăciun, din nou în Fermă! A vorbit despre Diana Belbiță și despre cum a cheltuit banii primiți ca și câștigător

Marius Crăciun, din nou în Fermă! A vorbit despre Diana Belbiță și despre cum a cheltuit banii primiți ca și câștigător

Marius Crăciun, din nou în Fermă! A vorbit despre Diana Belbiță și despre cum a cheltuit banii primiți ca și câștigător

Marius Crăciun a fost invitat de Vali Bărbulescu la “Ferma. În plus”, iar fanii emisiunii de anii trecuți l-au descoperit pe câștigător mult mai matur și mai încrezător în propriile puteri. 

Vali Bărbulescu a fost cât se poate de direct și l-a întrebat înainte de toate dacă a mai păstrat legătura cu Diana Belbiță, alături de care se spunea în Fermă că voia să aibă o relație. Marius a afirmat clar că încă o place pe Diana ca om, dar a subliniat că între ei nu e nimic mai mult. În mod amuzant, a mărturisit că “lumea mă întâlnește și mă întreabă “ce face Belbiță? Mai ești cu ea?” Stai puțin, dar eu ce fac?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Astăzi de la 23:30 voi fi invitat la Ferma în plus. Ne vedem pe @protvplus.ro împreuna cu @valibarbulescu care este și prezentatorul acestei emisiuni. #winner #farmer #protvplus #ferma #mariuscraciun

O postare distribuită de Marius Crăciun (@mariusscraciun) pe

Marius a mai povestit și cu cine a rămas prieten după plecarea din Fermă: "de Diana mi-a fost cel mai dor, cu ea am păstrat legătura! Și cu Remus și cu tine! Nu am vorbit deloc cu Brigitte, cu Pastramă! În rest cred că am luat legătura cu toată lumea."

Tot lui Vali, Marius i-a spus clar ce a făcut cu suma primită în Ferma ca și câștigător: “banii pe care i-am câștigat sunt într-un apartament în care locuiesc cu ai mei." 

Mai jos, în FERMA. ÎN PLUS puteți urmări întreg interviul special cu Marius Crăciun:




FOTO: PRO TV/INSTAGRAM MARIUS CRĂCIUN

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni