• PRO TV
  • Anna Lesko, mai sexy ca niciodată, pe malul râului: "Apa trece, pietrele rămân"

Anna Lesko, mai sexy ca niciodată, pe malul râului: "Apa trece, pietrele rămân"

Anna Lesko, mai sexy ca niciodată, pe malul râului: "Apa trece, pietrele rămân"

Veșnicia s-a născut la sat, dar și frumusețea...la fel!

De când s-a alcătuit echipa sătenilor, cu bărbați puternici și femei adevărate, una mai sexy și mai frumoasă ca alta, parcă și viața la țară e mai dulce. Anna Lesko, la 41 de ani, e mai senzuală ca niciodată, orice ar face. Inclusiv la un râu de prin pădure Anna se prezintă cu totul și cu totul specială. Așa cum arată și fotografiile ei feminine, care au alături un text scurt: “apa trece, pietrele rămân.” Ca un avertisment despre puterea interioară a Annei, că doar cea exterioară se vede!


 

La intrarea în Fermă, Anna Lesko a mărturisit:
 
”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”


 

Într-adevăr, încă din primele zile di Fermă, Anna a dovedit că face față cu brio la tot ce i se întâmplă și se lasă uneori copleșită doar de dorul de fiul ei. 

Anul acesta, în Fermă, au intrat în echipa sătenilor Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei și George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu în echipa orășenilor.

PUTEȚI VEDEA FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MOMENTE SPECIALE DIN FERMA - ORĂȘNEI VERSUS SĂTENI:



FOTO: ANNA LESKO INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni