• PRO TV
  • O mama risca 43 de ani de inchisoare pentru ca se juca pe Facebook, in timp ce bebelusul ei murea inecat in cada!

O mama risca 43 de ani de inchisoare pentru ca se juca pe Facebook, in timp ce bebelusul ei murea inecat in cada!

O mama risca 43 de ani de inchisoare pentru ca se juca pe Facebook, in timp ce bebelusul ei murea inecat in cada!

O mama de 34 de ani din Colorado risca o pedeapsa de 43 de ani de inchisoare, dupa ce copilul ei de 13 luni s-a inecat. Femeia il lasase singur in cada cu apa, iar ea plecase la calculator, sa se joace pe Facebook.

Shannon Johnson, din Fort Lupton, a fost acuzata de neglijare a propriului copilul, care a condus la moartea acestuia, scrie dailymail.co.uk.


Baietelul ei a murit la un spital din Denver in septembrie anul trecut, iar Shannon a recunoscut in fata ofiterilor de politie ca il uitase in cada, dupa ce a plecat in alta camera sa se joace “Café World” pe Facebook. Cada era un pic mai plina decat de obicei, a marturisit ea.

Johnson a spus politiei ca s-a uitat la mai multe videoclipuri pe internet si a vorbit cu prietenii sai online, in timp ce copilul era singur in cada cu apa. Nu a auzit niciun zgomot venind din baie, iar cand s-a dus sa isi vada baietelul, dupa aproximativ 10 minute, l-a gasit cu fata in jos, in apa, inert.

Femeia a sunat de urgenta la Salvare, copilul a fost dus la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Shannon Johnson a facut o declaratie socanta in fata politiei – le-a spus ca il lasase de mai multe ori singur in baie, pentru ca vroia sa-l invete sa fie independent si pentru ca observase ca bebelusului ii placea sa se joace singur. “Nu vroiam sa stea agatat de fusta mea tot timpul, sa fie “baietelul mamei””, a spus Johnson.

Bunica baietelului a declarat ca o avertizase in repetate randuri pe fiica ei sa nu il mai lase pe baiat singur in cada. Dupa ce politistii au intrebat-o pe Johnson daca ea crede ca e intelept sa lasi un bebelus singur, in cada plina cu apa, femeia a recunoscut ca “a fost o prostie foarte mare”.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni