• PRO TV
  • Liviu Varciu si-a petrecut sarbatorile alaturi de fetita lui FOTO!

Liviu Varciu si-a petrecut sarbatorile alaturi de fetita lui FOTO!

Liviu Varciu si-a petrecut sarbatorile alaturi de fetita lui FOTO!

Anul acesta Liviu Varciu, interpretul lui Orlando din serialul “Mostenirea” difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15 a decis sa petreaca cat mai mult timp alaturi de fetita lui.

L-au asteptat impreuna pe Mos Craciun, au stat la povesti si si-au facut tot felul de planuri. “Fetita mea e cel mai frumos lucru pe care l-am realizat in viata mea si vreau sa o am cat mai mult aproape de mine. Din acest motiv as vrea ca anul acesta sa o aduc in Bucuresti, pentru ca vreau sa ma bucur de fiecare moment din viata ei”, a povestit Liviu.

 De Revelion, actorul din “Mostenirea” planuise sa petreaca alaturi de niste prieteni in capitala, dar chiar pe 31 decembrie s-a urcat in masina si a pornit spre Arad.

“In noaptea dintre ani am fost in Timisoara alaturi de cativa prieteni, iar pe 1 inauarie eram alaturi de Carmina, fiica mea”. Din pacate noul an a avut un inceput dureros. Liviu a incercat sa-si ia fetita in brate dar din cauza unor probleme mai vechi pe care le avea cu spatele a ramas intepenit, iar acum va trebui sa urmeze un tratament de 14 zile la Ocna Sibiului.   
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni