• PRO TV
  • Gabriel Toader, greu de recunoscut în perioada când era mult mai slab și nu se gândea că va deveni Fermier

Gabriel Toader, greu de recunoscut în perioada când era mult mai slab și nu se gândea că va deveni Fermier

Gabriel Toader, greu de recunoscut în perioada când era mult mai slab și nu se gândea că va deveni Fermier

Are experiență în bucătărie, a lucrat ani de zile în restaurante renumite și pentru diferite evenimente culinare, așa că e obișnuit cu stresul, cu agitația și cu viața tumultoasă.    

Tocmai de aceea a venit pregătit în Fermă să facă față la orice. Cu toate acestea, alți concurenți nu l-au văzut atât de capabil să reziste fizic și l-au eliminat. Elena Chiriac chiar spunea că: “merita, a venit aici să concureze care are burta mai mare?”


 

Cu toate acestea, Gabi Toader a arătat că este chiar mai rezistent decât adversarii săi și a supraviețuit în condiții precare în pădure. În plus, s-a antrenat foarte serios alături de Cristi Bozgan și a arătat că e mult mai în formă decât ar fi crezut mulți.


 

Dincolo de toate, el însuși face glume pe seama fizicului său și a postat pe Instagram numeroase poze în care se compară cu un ursuleț panda. Ursul nu este însă un panda oarecare, ci un erou adevărat din Kung Fu Panda, erou care demonstrează că îți poți depăși condiția și poți ajunge inspirațional, chiar și când alții nu îți dau nicio șansă.

În plus, pe același cont de Instagram, Gabi a postat și fotografii mai vechi, de acum câțiva ani, poze în care arată că...poate arăta și altfel, Se prezintă mult mai slab și are chiar și o alură mult diferită față de cum a apărut în Fermă. T

Pe Pro Tv Plus puteți vedea Ferma. În plus:



Foto: Gabi Toader Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni