• PRO TV
  • Natalie Portman a aflat printr-o metoda neconventionala sexul viitorului ei copil

Natalie Portman a aflat printr-o metoda neconventionala sexul viitorului ei copil

Natalie Portman a aflat printr-o metoda neconventionala sexul viitorului ei copil

Ellen DeGeneres i-a prezis lui Natalie Portman ca va avea o fetita, apeland la o metoda pe care moderatoarea show-ului care-i poarta numele o considera infailibila: a atarnat un inel de un siret si l-a plimbat prin dreptul pantecelui artistei, sustinand ca a primit informatii divine si ca recent premiata cu un Glob de aur va naste o fetita. De fapt, inelul se misca in cercuri ceea ce nu mai era o gluma.

Natalie Portman, invitata la Ellen DeGeneres Show, s-a prins in jocul celebrei moderatoare si a izbucnit in ras cand aceasta a strigat: “Este fetita! Vei avea o fetita si se va numi Ellen”. Asa a glumit actrita, moderatoarea TV si jurata de la “American Idol”.

DeGeneres a emotionat-o profund pe Natalie cand i-a daruit un tricou de balet si o fustita roz, daca va avea fetita, si o camasa alba si o pereche de pantalonasi inchisi la culoare, daca va avea baietel.

In timpul emisiunii, Natalie Portman a dezvaluit cum s-a indragostit de viitorul ei sot si, totodata, tatal copilului ei: “A fost ceva foarte special, deoarece s-a intamplat incetul cu incetul. Cum Benjamin era coregraful filmului (n.r. “Black Swan”, unde actrita este protagonist), ne atingeam des cand ma invata sa dansez si adevarul este ca a fost foarte romantic sa dansez cu el”.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni