• PRO TV
  • Emily Ratajkowski este însărcinată. „Nu vom ști sexul copilului până nu va împlini 18 ani”

Emily Ratajkowski este însărcinată. „Nu vom ști sexul copilului până nu va împlini 18 ani”

Emily Ratajkowski este însărcinată. „Nu vom ști sexul copilului până nu va împlini 18 ani”

Emily Ratajkowski și soțul ei, Sebastian Bear-McClard, au decis că e vremea să-și mărească familia. Fotomodelul de 29 de ani va deveni mamă anul viitor și a dezvăluit cum și-a tachinat prietenii.

Cel mai frumos bust de fotomodel din lume va hrăni cu lapte matern un bebeluș pe care se va naște anul viitor. Starleta Emily Ratajkowski și-a anunțat sarcina într-un articol scris pentru revista Vogue. Încă de la început, modelul a dezvăluit că știe care este prima întrebare care i se va pune, motiv pentru care a oferit deja răspunsul.

Când eu și soțul meu le-am spus prietenilor că sunt gravidă, prima întrebare după Felicitări este, aproape mereu, știți ce vrei să fie? Ne place să răspundem că nu vom ști sexul până când copilul nostru va împlini 18 ani și sigur ne vor spune atunci”, a scris Emily Ratajkowski în revistă.

Modelul mărturisește că toată lumea râde când oferă acest răspuns, însă treaba este foarte serioasă pentru ea și soțul ei. Cei doi sunt mai interesați de CINE crește în burta mamei, decât CE anume.

Cine va fi această persoană? Cui îi vom fi noi părinți? Cum vor schimba ei viețile noastre și cine suntem?”, mai scrie modelul, care și-a dezvăluit burta de gravidă într-un pictorial incitant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily Ratajkowski, paradă prin New York după anunțul sarcinii

La scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată, Emily Ratajkowski a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York îmbrăcată sumar. O rochie neagră, decupată la spate, mulată și transparentă i-a oferit toată expunerea pe care o căuta în această zi specială. Iată imaginile mai jos!

Emily Ratajkowski este căsătorită cu actorul și producătorul de film Sebastian Bear-McClard din februarie 2018. Anunțul căsătoriei a șocat pe toată lumea, având în vedere că se cunoșteau de câteva săptămâni.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: ”Bebe Rehxa, un înger de fată”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni