• PRO TV
  • Ferma. În Plus - George Burcea, primele dezvăluiri după eliminarea din Fermă: "Aș repeta experiența asta de 100 de ori"

Ferma. În Plus - George Burcea, primele dezvăluiri după eliminarea din Fermă: "Aș repeta experiența asta de 100 de ori"

Ferma. În Plus - George Burcea, primele dezvăluiri după eliminarea din Fermă: "Aș repeta experiența asta de 100 de ori"

În emisiunea exclusiv online Ferma. În Plus, Vali Bărbulescu a avut-o în platou pe Anisia Gafton, iar prin video a intrat în direct și George Burcea, concurentul care a părăsit aseară Ferma.

Tot cu ochii în lacrimi, George a povestit despre experiența pe care a avut-o în Ferma: "Nu sunt un om care se plânge. Durerea mi s-a tras de la acea oaie, pe care am cărat-o. În momentul în care am căzut în cap, la duel, durerea s-a amplificat. Aș repeta experiența asta de 100 de ori și aș învăța cum să ajung spre finală. Mi-a plăcut foarte mult, acum dacă aș fi în Fermă, aș face totul diferit. Ca strategie, aș aproba puțin diferit.

Am fost la trei doctori, cu toții mi-au recomandat să am repaus sau să mă retrag și să plec acasă. Puteam să rămân cu o durere cronică, pe care aș fi suportat-o toată viața. Ceea ce s-a întâmplat între mine și Viviana a fost pe bune. Ferma mi-a adus-o pe Viviana, nu am niciun regret. Îmi doresc ca relația noastră să se dezvolte mai mult."

Vezi mai multe in materialul video de mai jos!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni