• PRO TV
  • Decizie neașteptată luată de Ana-Maria Ababei. Pe cine a trimis la duel și cum au reacționat fermierii

Decizie neașteptată luată de Ana-Maria Ababei. Pe cine a trimis la duel și cum au reacționat fermierii

Fermierul șef al săptămânii, Ana-Maria Ababei, are o misiune dificilă, aceea de a desemna o persoană la duel, dintre cei doi servitori. Alegerea ei îi va bulversa pe concurenți. 

Funcția de fermier șef nu este deloc ușoară, după părerea Anei-Maria Ababei, iar cel mai greu lucru i se pare să ia decizii. ”Eu sunt așa..., cu sufletul deschis, și țin la fiecare în parte de aici de la masă”, spune ea. 

După ce a ascultat părerile toturor celor din casă, Ana-Maria a ales să o trimită la duel pe Elena Chiriac, menționând că dorește să-i mai acorde o șansă lui Gabriel Toader, spre mirarea colegilor. Anna Lesko a fost șocată de această alegere și a spus tot ce o deranjează. ”Îi oferi șansa pentru ce? Ca să-ți mulgă vacă cu o oră și jumătate înainte? (...)De ce crezi că acum l-aș accepta, odată ce m-a scuipat ? Ne-a făcut să ne simțim îngrozitor”, a spus ea referitor la Gabriel Toader. 

Nici Andrei Stoica nu s-a arătat încântat de decizia Anei-Maria. El a ținut să o încurajeze pe Elena. ” Ți-am spus că o să fii sora mea mai mică și cine se ia de tine, praf îl fac”, a spus el trântind cu pumnul în masă. 

Urmărește toată discuția în materialul video de mai sus. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni