• PRO TV
  • Phil Collins a ajuns de nerecunoscut! Cum a fost surprins artistul de 69 de ani

Phil Collins a ajuns de nerecunoscut! Cum a fost surprins artistul de 69 de ani

Phil Collins a ajuns de nerecunoscut! Cum a fost surprins artistul de 69 de ani

Problemele de sănătate, dar și scandalul în care este implicat cu fosta sa nevastă, Orianne Cevey, și-au pus amprenta pe chipul și trupul artistului care ne-a încântat ani la rând cu melodiile sale.

Phil Collins, care va împlini 70 de ani în ianuarie, a fost fotografiat zilele trecute în Londra, în fața studioului de muzică a bunului său prieten, Mike Rutherford. Cu o mina tristă și slăbit, cântărețul s-a dat jos din mașină cu ajutorul unui baston, apoi a fost preluat de către colegul său din trupa Genesis cu un scaun cu rotile. 

Phil Collins se deplasează cu ajutorul scaunului cu rotile (foto: Profimedia)

Artistul britanic pare măcinat de boală, iar războiul pe care îl duce cu fosta nevastă nu a făcut decât să-i provoace și mai multă suferință. Phil Collins are probleme de sănătate, fiind operat la coloană de mai multe ori, lucru ce îl împiedică să stea drept, scrie Daily Mail

Phil Collins și Orianne Cevey, despărțire cu scandal

Phil Collins este în plin scandal cu fosta nevastă, Orianne Cevey. Cei doi au divorțat în 2008, dar s-au apropiat din nou opt ani mai târziu. Totul s-a risipit, însă, în urmă cu două luni, când Orianne s-ar fi măritat cu alt bărbat, în Las Vegas. Pentru a-și ascunde relația, ea i-a zis lui Collins că se duce în Vegas cu afaceri, scrie TMZ. Acum, artistul vrea să o dea afară din casa sa de la Miami pe fosta lui soție. Ea l-a amenințat cu dezvăluiri umilitoare din viața lor de cuplu dacă nu acceptă să renegocieze înțelegerea de divorț din 2008.

Fotografii: Profimedia/ Getty Images

FERMA. În Plus, episodul 24: Cea mai bună glumă despre Anda Adam

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni