• PRO TV
  • Sore și Tudor de la Fly Project lansează „Lasă-mă să-i spun”, o invitație disco la dans și sinceritate

Sore și Tudor de la Fly Project lansează „Lasă-mă să-i spun”, o invitație disco la dans și sinceritate

Sore și Tudor de la Fly Project lansează „Lasă-mă să-i spun”, o invitație disco la dans și sinceritate

Sore și Tudor de la Fly Project lansează pe 3 noiembrie, fix de ziua lor de naștere, „Lasă-mă să-i spun”, o piesă disco ce îndeamnă la dans, la distracție și la sinceritate în relații.

Cu o dublă provocare, una de dans pe canalul ei de TikTok, și una umană de a spune ce simți, indiferent cât este de neplăcut, pe note vesele, Sore aduce soare și entuziasm cu noua sa piesă. „Îmi doresc ca toată lumea să danseze când aude „Lasă-mă să-i spun”, indiferent oriunde ar fi. Eu sunt dependentă de dans, dansez în timp ce conduc, dacă piesa e tare, dansez și dimineață când mă pregătesc de treabă, am un playlist special pentru good mood. Așa că, îi incurajez pe toți cei care o ascultă, să o adauge în playlist-ul lor și să se bucure de boost-ul de energie pozitivă pe care îl transmite”, declara artista Sore care se autodefinește prin a fi un om solar, vesel și plin de energie pozitivă. 

Sore și Tudor de la Fly Project au găsit formula ideală atât în muzică, cât și în viață, de a spune lucruri categorice cu zâmbetul pe buze: „Am ales pentru piesa noastră un subiect controversat, dar atât de des întâlnit în viață: cum să spui cuiva că vrei să vă despărțiți și totuși să-ți fie bine și să fii cu zâmbetul pe buze? Trebuie să spunem ce simțim și ce gândim, indiferent ce impact ar avea asta asupra celor din jur, va fi ca o eliberare care ne va face să ne simțim bine, asumați, din nou „noi”, așa cum suntem cu adevărat”, explică Sore esența noii sale piese.    

Ascultă aici piesa "Lasă-mă să-i spun"

Cu un dor imens de dans, de petreceri și de concerte, Sore a găsit varianta lansării unei piese disco pentru a crea pe canalele ei de socializare și pe platformele muzicale o comunitate de oameni veseli, care se întâlnesc, dansează și se simt bine împreună, chiar dacă doar virtual. Deși născută în 1989, după perioada de glorie a genului disco în muzica internațională, Sore are amintiri marcante și legături strânse cu acest curent muzical: „Mama asculta foarte multa muzică up-tempo, făcea mixtape-uri pentru mașină. Ce vremuri cool :) când mă gândesc la disco, exact la mama îmi fuge gândul. Cum avea ea părul scurt, cu o șuvită blondă, jachete oversized și cum dansa la toate zilele de naștere, era în centrul atenției mereu. Altfel, piesa definitorie cu influențe disco din amintirile mele, din perioada aceea, este Whitney Huston - I wanna dance with somebody. Și mi se pare că avem multe în comun cu starea piesei aceleia”, își amintește Sore. 

Obișnuit să dea startul celor mai tari petreceri, în țară și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, și să nu lase oamenii să stea jos la concertele Fly Project, Tudor a simțit din prima că direcția piesei este una bună, că îți vine să o fredonezi și să dansezi de la prima ascultare: “M-a sunat Sore într-o zi și mi-a zis că ar vrea să facem o piesă împreună. Mi s-a părut o idee faină. Sore este un artist și un om foarte mișto, așa că am zis “da”. Am lucrat la piesa alături de echipa de la Hahaha și pot spune că sunt foarte mulțumit de ce a ieșit. Este altceva față de ce am făcut până acum pentru repertoriul Fly Project, iar asta-mi place cel mai mult. It’s different”

O coproducție MediaPro Music / Roton Music, în colaborare cu HaHaHa Production, cu muzica scrisă de Sore, Florian Rus, Tudor Ionescu, Serban Cazan, Gabriel Stanoiu, versurile compuse de Sore alături de Florian Rus, producția muzicală și mix-masterul făcute de Șerban Cazan alături de Gabriel Stanoiu, piesa „Lasă-mă să-ți spun” are regia videoclipului și styling-ul semnate de Sore: „Cred că trec, la fel ca oricare om, prin etape artistice diferite pe care vreau să la explorez. Mă simt foarte bine în zona happy, pentru că eu sunt un om vesel, solar, good vibes. Mi-am dorit cu acest clip sa aduc un dans de tiktok, am știut că trebuie să fie colorat, cu dinamica în stilul anilor `80 și totuși stylingul, pe care tot eu l-am făcut, am simțit să aibă accente si de anii `90, anii in care am copilarit eu. Tot din anii aceia a venit și inspirația coafurii mele din clip, mai precis de la desenele animate ale generatiei mele, Sailon Moon”, declara Sore a cărei calitate de compozitor muzical, textier, regizor și designer-stilist pentru noua ei piesa relevă din nou statutul ei de artist complet.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni