• PRO TV
  • Vivre Black Friday: reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse în perioada 11-15 noiembrie

Vivre Black Friday: reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse în perioada 11-15 noiembrie

Vivre Black Friday: reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse în perioada 11-15 noiembrie

De Black Friday, Vivre, cel mai mare retailer online de home & deco din Europa Centrală și de Est, pune la dispoziția clienților oferte foarte generoase la zeci de mii de produse: de la piese de mobilier și canapele, până la obiecte decorative și corpuri de iluminat. 

Așadar, dacă îți dorești să-ți schimbi canapeaua din sufragerie, să înlocuiești corpurile de iluminat din baie, să-ți organizezi mai eficient bucătăria sau să-ți redecorezi dormitorul, stai cu ochii pe site-ul Vivre.ro! 

Începând cu seara de 11 noiembrie și până pe 15 noiembrie, ora 23:59, vei putea să-ți cumperi produsele favorite la prețuri mai mult decât avantajoase. Vivre anunță că reducerile, de până la 90%, se vor aplica la zeci de mii de produse din toate categoriile de pe site.

Obiecte de mobilier de la 79,99 de lei și canapele de la 689,99 de lei

Dacă ți-ai propus de ceva vreme să-ți înlocuiești vechiul mobilier, dar ai tot amânat momentul, Black Friday este ocazia perfectă de a cumpăra, în sfârșit, mobila pe care ai pus ochii. Nici măcar nu va fi nevoie să cheltui o mică avere: pe Vivre vei găsi mobilier începând de la doar 79,99 de lei.

Mai mult decât atât, dacă îți dorești să iei o canapea mai confortabilă, mai șic sau mai spațioasă în sufragerie, avem o veste bună pentru tine: prețurile canapelelor încep de la 689 de lei. De asemenea, în această categorie există o serie de produse cu un raport calitate-preț excelent: de exemplu, colțarul extensibil Manama Red va fi redus de la 6.192,00 lei RRP la 1.699,99 lei. 

Vrei să schimbi atmosfera din locuință și să-ți transformi casa într-un loc mai prietenos și mai cosy? Află că prețurile obiectelor decorative de pe Vivre.ro vor începe de la 15.99 lei. Ai putea, de exemplu, să adaugi în living set 5 tablouri Poppy Field, care va fi redus de la 179,00 lei RRP la doar 29,99 lei.

Tocmai te-ai mutat în casă nouă și ai nevoie să-ți completezi setul de bucătărie cu niște piese de calitate superioară? Ei bine, setul de 10 piese Tefal va beneficia de un preț cu totul și cu totul special, astfel că va fi redus de la 1.049,00 lei RRP la doar 399,99 lei. 

Cum să te pregătești pentru Vivre Black Friday 2020?

Suntem convinși că nu vei dori să ratezi reducerile irezistibile la produsele pe care ai pus ochii. Pentru a te asigura că vei fi pe fază în momentul în care Vivre va lansa campania promoțională de Black Friday, sunt câțiva pași pe care îți recomandăm să-i urmezi:

  • dacă nu ai deja, creează-ți cont pe site - nu durează decât câteva secunde dacă te conectezi cu contul de Facebook;
  • descarcă aplicația Vivre - de pe Apple Store sau Google Play, în funcție de sistemul de operare al smartphone-ului tău;
  • abonează-te la newsletterul Vivre, pentru a nu rata cele mai atractive noutăți;
  • adaugă în lista de Favorite produsele pe care aștepți cu nerăbdare să le integrezi în locuința ta.

În plus, îți sugerăm să stai cu ochii pe paginile de Facebook și Instagram ale magazinului Vivre, pentru că aici se organizează periodic competiții cu premii atractive. Nu se știe niciodată când poți fi fericitul câștigător al unui produs binevenit în casa ta!

Poți citi mai multe detalii despre campania de Black Friday de anul acesta, precum și despre recordurile vânzărilor edițiilor de Black Friday din anii anteriori, pe pagina dedicată de pe site-ul Vivre.ro: Vivre Black Friday

Comandă-ți, în perioada 11-15 noiembrie, produsele favorite de pe Vivre.ro, iar acestea vor ajunge la tine în cel mai scurt timp. Fiindcă renumitul retailer de home & deco se așteaptă să atingă un nou record anul acesta, a investit în echipamente de lucru noi, care vor facilita împachetarea și livrarea rapidă ale produselor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni