• PRO TV
  • Lady Gaga va juca alături de Brad Pitt, într-un thriller cu asasini

Lady Gaga va juca alături de Brad Pitt, într-un thriller cu asasini

Lady Gaga va juca alături de Brad Pitt, într-un thriller cu asasini

Lady Gaga cucerește Hollywood-ul! După succesul uriaș pe care l-a avut cu filmul “A star is born”, în care a jucat alături de Bradley Cooper, artista revine pe marile ecrane într-un thriller. De data aceasta, cântăreața va face schimb de replici cu Brad Pitt. 

Este pandemie, dar Lady Gaga are agenda încărcată. Actrița se întoarce pe platourile de filmare în cel mai nou proiect al regizorului american David Leitch, cel care are în CV filme precum: “John Wich”, “Deadpool”, “Atomic Blonde” sau “Furios și iute: Hobbs &Shaw”.

Pelicula se va numi “Bullet Train”, iar povestea este inspirată din romanul japonez “Maria Beetle”, scris de Kotaro Isaka. Acțiunea se petrece într-un tren de mare viteză, care pleacă din Tokyo și are la bord cinci asasini, potrivit ETonline. Deocamdată nu se știe ce rol va juca Lady Gaga. Unul dintre rolurile principale îi revine lui Brad Pitt. Distribuția este completată de Joey King, Aaron Taylor Johnson și Michael Shannon.

Lady Gaga mai are un proiect în așteptare. Este vorba despre filmul “Gucci”, unde va juca tot într-o companie selectă. Artista o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta nevastă a lui Maurizio Gucci. Lady Gaga va juca cu greii Hollywood-ului: Robert De Niro și Al Pacino. 

Fotografii: Getty Images


Vezi și VIDEO: Quiche cu somon și broccoli

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni