• PRO TV
  • Augustin Viziru: „Când am văzut Finalist 2020 am râs cu toată fața! Merit și sunt bucuros”

Augustin Viziru: „Când am văzut Finalist 2020 am râs cu toată fața! Merit și sunt bucuros”

Augustin Viziru: „Când am văzut Finalist 2020 am râs cu toată fața! Merit și sunt bucuros”

Când Mihaela Rădulescu i-a anunțat că toți vor merge la duel, cei cinci concurenți rămași în lupta pentru trofeu nu au mai părut surprinși. S-au obișnuit cu gândul că este o competiție imprevizibilă și au ales să-și asume riscul că ar putea pleca acasă. Reveniți în arenă, aceștia au avut parte de o probă de noroc, la capătul căreia un concurent s-a calificat direct în marea finală. 

”Când am deschis cutia și am văzut Finalist 2020 am râs cu toată fața. Merit și sunt bucuros”, a declarat Augustin Viziru cel care a reușit să ducă proba la bun sfârșit. Aliata lui, Elena Chiriac, și-a arătat fericirea și a declarat: ”Mă bucur mai mult decât m-aș fi bucurat pentru mine”. Dacă și ea i se va alătura în lupta pentru marele premiu, aflăm săptămâna viitoare. 

Dacă Augustin a considerat că ”S-a făcut dreptate” pentru faptul că a ratat marea finală în urmă cu 5 ani, iar acum a reușit să-și câștige locul în acea luptă, ceilalți concurenți au rămas cu sentimentul că norocul nu a fost de partea lor și că lucrurile s-au complicat înaintea ultimei etape.  

Foștii concurenți au adus buna dispoziție în casă

Seara le-a adus fermierilor una dintre cele mai frumoase surprize: concurenții care au fost eliminați de-a lungul show-ului au revenit în casă. Cu optimism, energie pozitivă și mult chef de distracție, aceștia au schimbat rapid starea din casă. ”Am făcut un foc, a fost o atmosferă mișto, dar unele tensiuni se simt”, a spus Ana Maria Ababei după primele ore de la revenirea în Ferma. 

Unul dintre concurenții care a părăsit competiția din cauza problemelor medicale, George Burcea, și-a reluat activitățile, imediat ce a pășit în casă: s-a ocupat de animale, a făcut puțină curățenie în curte. Totul a revenit la normal pentru el: ”Îmi era dor de Ferma. Mi-a părut rău că am plecat”, a recunoscut el. 

Noaptea s-a încheiat cu multă distracție și voie bună, o petrecere de care Andrei, Anna, Elena, Augustin și Viviana aveau nevoie după câteva zile încărcate de muncă! Cine va rata accederea în marea finală și cine va merge până la capăt, aflăm săptămâna viitoare. Nu ratați ultimele ediții din reality show-ul Ferma luni, miercuri și joi!

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 36

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni