• PRO TV
  • (P) Alcool Discount - magazinul tău de băuturi din gama internațională

(P) Alcool Discount - magazinul tău de băuturi din gama internațională

(P) Alcool Discount - magazinul tău de băuturi din gama internațională

Șampania Moet & Chandon, whisky Jack Daniels, coniac Courvoisier sau vodka Finlandia sunt doar câteva băuturi din gama internațională pe care le găsești pe Alcool Discount.

Vrei să consumi o băutură de calitate ce face parte din gama internațională sau vrei să oferi cuiva drag o băutură originală consacrată? Atunci Alcool Discount este locul potrivit unde găsești astfel de produse.

Un brand internațional are în spate o istorie, curaj și ani de muncă pentru a aduce în atenția iubitorilor de băuturi ceva calitativ, unic și special. Dacă până acum nu ai știut cum să recunoști calitatea unei băuturi, îți spunem doar că brand-ul este cel care garantează pentru ea, așa că astăzi îți vom face top trei recomandări de băuturi alcoolice ce fac parte din gama internațională.

Whisky Johnnie Walker

Povestea celui mai cunoscut whisky din lume începe în magazinul deținut de John Walker, loc în care acesta a avut idea de a comercializa single malt-uri. În anul 1857, Alexander Walker era pregătit pentru preluarea afacerii tatălui său după ce a învățat arta blendingului. Astfel, în anul 1867, Alexander creează faimoasa sticlă pătrată, eticheta oblică și celebrul sortiment ”Old Highland Whisky”. După moartea sa, compania a fost moștenită de fiii săi George și Alexander. Ambițioși și pasionați, aceștia creează celebrele sortimente Johnnie Walker Red Label și Johnnie Walker Black Label. Din anul 1900, blendurile companiei fac parte din cultura globală, fiind prezente în peste 120 de țări. În anul 1934, John Walker & Sons devine furnizor al Casei Regale Britanice.

Alte sortimente cunoscute la nivel internațional ale brandului Johnnie Walker sunt și Johnnie Walker Blue Label, Johnnie Walker Gold Label Reserve și Johnnie Walker Platinum Label.

Coniac Hennessy

Casa de coniac Hennessy a fost fondată în anul 1765 de către ofițerul irlandez Richard Hennessy. Tot atunci au început și crearea nenumăratelor inovații care au condus la prepararea celor mai elegante și rafinate coniacuri din lume. Primul sortiment V.S.O.P a fost creat de către Hennessy la cererea Regelui George al IV-lea al Marii Britanii.

De când a ajuns pe tărâmul American, coniacul s-a bucurat de o popularitate fantastică, pătrunzând apoi pe pieţele din Rusia, India, Australia, China, Malaysia şi Africa de Sud. În anul 1865, Maurice Hennessy, strănepotul lui Richard Hennessy decide să creeze o clasificare pentru coniacuri folosind un anumit număr de stele pentru a indica caracteristicile produselor sale. După foarte puțin timp, clasificarea a fost adoptată de întreaga industrie de coniac din lume. De asemenea, Richard Hennessy a fost cel care a inventat și clasificarea X.O.

Printre  cele mai sofisticate și exclusivite sortimente ale brandului Hennessy, se regăsesc și Hennessy Paradis, Richard Hennessy și Paradis Imperial.

Vodka Finlandia

Finlandia a fost înființată în anul 1970 și cuprinde sortimente de vodca pe bază de orz, distillate în Koskenkorva, Finlandia. Aceasta a dus procesul de producție al băuturilor alcoolice la nivel de artă, investind și dezvoltând în procesul de producție al fiecărei etape.

Sortimentele reflectă armonia perfectă dintre modern şi tradiţional, puterea naturii şi perseverenţa specifică poporului finlandez. De obicei, procesul de distilare durează aproximativ 50 de ore, astfel orice impuritatea sau imperfecțiune dispare și se creează excepționala vodka Finlandia. Brandul a devenit  recunoscut pentru puritatea şi versatilitatea sortimentelor, în a căror compoziţie intră apă provenită din izvoare glaciare. Aceasta este atât de curată încât nu necesită niciun tratament chimic.

Printre principalele sortimente celebre se numără și Finlandia Mango și Finlandia Grapefruit.

Băuturile celebre pe plan mondial sunt doar la un click distanță de tine. Încearcă și tu un astfel de sortiment și investește în momentele tale de relaxare. 

Sursa foto: www.pexels.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni