• PRO TV
  • Dani Mocanu sfidează autoritățile: „Arestează-mă tu, că poliția nu poate”

Dani Mocanu sfidează autoritățile: „Arestează-mă tu, că poliția nu poate”

Dani Mocanu sfidează autoritățile: „Arestează-mă tu, că poliția nu poate”

La doar câreva zile după ce a poliția i-a confiscat leul care a apărut într-un videoclip al său, Dani Mocanu are un nou animal de companie. Cântărețul de manele le-a râs în nas polițiștilor cu un mesaj transmis lui… Moș Nicolae.

Dani Mocanu a postat în mediul online o fotografie în care apare ținând în brațe un pui de căprioară. Cântărețul le-a transmis un mesaj clar polițiștilor, care la sfârșitul lunii trecute au confiscat leul pe care el l-a folosit în videoclipul piesei Stop Romania.

Am și io o dorință, din tot sufletul meu, pentru tine, Moș Nicolae: Arestează-mă tu, că poliția nu poate”, a spus manelistul într-un Insta Story. 

În urmă cu două săptămâni, Dan Mocanu a fost ridicat de acasă și dus la audieri, pentru a da explicații în legătură cu leul care apare în videoclipul său. După mai multe zile de căutări, oamenii legii au aflat că leul aparține unui prieten de-ai săi care are o menajerie în Dâmbovița.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzime împotriva animalelor, după ce au primit indicații că leul ar fi fost rănit. Dani Mocanu a negat acest lucru.

Referitor la rana de pe picior, care spuneți voi, ăla e un machiaj profesional, ca leul să pară cât mai feroce, da? Să pară cât mai periculos, că asta e imaginea mea, da?”, a spus cântărețul, conform Stirileprotv.ro.

Leul a fost ridicat și dus la Grădina Zoologică din Târgoviște.

Fotografii: YouTube

Vezi și VIDEO: Dani Mocanu a fost acuzat că a maltratat un leu - Trending Review cu Daragiu - episodul 48

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni