• PRO TV
  • (P) Ce decorațiuni poți folosi pentru un candy bar aniversar

(P) Ce decorațiuni poți folosi pentru un candy bar aniversar

(P) Ce decorațiuni poți folosi pentru un candy bar aniversar

Toată lumea iubește petrecerile. La restaurant, în aer liber sau acasă. Locul aproape că nu contează. Petrecerile sunt minunate căci, de obicei, sunt un prilej să celebrăm momentele frumoase alături de familie, prieteni și colegi. 

Cu ajutorul unor decorațiuni potrivite sau a unor candy baruri, unele party-uri pot deveni, cu adevărat spectaculoase. Și, pentru că detaliile sunt cele care fac diferența, ți-am pregătit un ghid al celor mai frumoase decorațiuni pe care le poți folosi la următoarea aniversare în colțul dedicat candy barului. Pe unele le poți cumpăra, în timp ce pe altele le poți confecționa chiar tu, fiind un proiect minunat de Do It Yourself (DIY).

Baloane

Baloanele sunt nelipsite de la orice petrecere, dar, mai ales de la cele aniversare. Din latex sau din folie, cu heliu sau nu, acestea ajută la crearea unei atmosfere potrivite pentru petrecere. Ele sunt, de fapt, cele care transformă o încăpere obișnuită într-una cu iz de petrecere. Așa că, vor fi minunate lângă candy bar, indiferent de temă, cu atât mai mult cu cât sunt disponibile în diferite forme și culori.

Ghirlande de hârtie

Colorate, simplu de realizat, din hârtie sau plastic, ghirlandele aduc veselia pe un șnur. Poți să le combini cu alte decorațiuni sau poți să le lași doar pe ele, dacă simți că vei încărca spațiul. În formă de inimă, sau orice altceva ți-ar putea trece prin minte, ghirlandele de hârtie vin în diferite forme și culori: pompoane, evantaie, franjuri, creponate, tip fagure, de tip felinare, de tip spirală sau chiar clasicele triunghiuri. O idee grozavă este să le agăți în fața unor draperii opace, și vei bloca lumina, atrăgând atenția asupra lor.

Litere colorate

Există o mulțime de tipuri de litere colorate pe care să le integrezi în decorul candy barului. Din carton sau chiar din metal iluminat cu beculețe, faci impresie cu literele. În plus, poți să scrii cu ele „Aniversare frumoasă” sau orice alt mesaj contează pentru sărbătorit sau prilej.

Figurine sau statuete

Dacă petrecerea are o temă, poți să găsești figurine sau statuete care se încadrează perfect în peisaj. De exemplu, pentru aniversarea unui copil, cu siguranță, vei găsi figurine cu eroii săi preferați. Dacă este petrecerea unui sportiv sau a unui absolvent, accesorizează cu medalii. Fii creativ! S-ar putea să te și să surprinzi.

Toppers pentru dulciuri

Pe lângă faptul că sunt dulci și gustoase, poți să faci un statement cu brioșele de la candy bar. Atașează-le câteva toppers. Acestea sunt niște stegulețe cu diverse mesaje, bineînțeles, personalizate în funcție de tematica aniversării. Nu-i așa că este grozav? Opțiuni nelimitate și zâmbete infinite.

Fotografii cu aniversatul sau aniversații

Poate cel mai la îndemână dar și cel mai personalizat decor este cel cu fotografii ale aniversatului sau aniversaților alături de familie și prieteni și în momente frumoase. Creează un panou din câteva zeci de fotografii, fie lipite, fie agățate în formă de ghirlandă. Și, pentru ca totul să fie mai interesant, imprimă-le în alb și negru. 

Petrecerile cu candy baruri sunt, practic, opțiuni nelimitate de voie bună, de dulciuri și de fotografii reușite realizate în preajma acestuia.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni