• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, acoperită doar de un cearșaf. Vedeta s-a pozat aproape dezbrăcată, în pat

Bianca Drăgușanu, acoperită doar de un cearșaf. Vedeta s-a pozat aproape dezbrăcată, în pat

Bianca Drăgușanu, acoperită doar de un cearșaf. Vedeta s-a pozat aproape dezbrăcată, în pat

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite vedete din România, cu peste 1,1 milioane de admiratori pe contul de Instagram.  

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai mediatizate vedete din România, fiind implicată în numeroase evenimente care țin primele pagini ale presei tabloide.

Conștientă de atuurile sale, vedeta nu se sfiește să posteze imagini și filmulețe cu care atrage atenția. Așa s-a întâmplat și de curând, când Bianca a publicat o fotografie în care apare așezată în pat, acoperită doar de un cearșaf. 

În mai puțin de o oră, poza a strâns peste 3600 de aprecieri, iar fanii așteaptă să vadă ce surprize mai pregătește, ținând cont că a anunțat că se ocupă de un nou proiect.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? ????????????̃???????????????????????? ???? (@biancadragusanu18)

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu și-a arătat susținerea pentru medicul estetician cu care a colaborat și care a fost condamnat la închisoare. Vedeta și-a făcut primul implant de sâni la vârsta de 23 de ani, iar la începutul acestui an a apelat la dr. Călin Doboș pentru schimbarea siliconului. Mai mult, Bianca a recunoscut că și-a pus implanturi în fese, fiindcă îi place să se „tuneze”.

La începutul anului, ea mărturisea că a apelat la chirugia plastică fiindcă mulți ani a fost complexată de cum arăta. Astfel, a investit în corpul ei pentru a scăpa de complexe și de a câștiga bani.

Vezi și: PROMO Iarna asta, tu ești bucuria! O campanie PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni