• PRO TV
  • Cristina Bâtlan intră în Imperiul Leilor. Cine este fondatoarea grupului Musette

Cristina Bâtlan intră în Imperiul Leilor. Cine este fondatoarea grupului Musette

Cristina Bâtlan intră în Imperiul Leilor. Cine este fondatoarea grupului Musette

„Imperiul Leilor” revine, la PRO TV, cu un nou sezon. Oameni de afaceri puternici își vor asuma rolul de investitori și vor susține business-uri la început de drum, dar vor încerca și să le arăte tinerilor antreprenori că dificultățile în afaceri pot fi depășite. Al doilea leu care intră în „Imperiul Leilor” este Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte Musette. 

Cristina Bâtlan este o leoaică prietenoasă, zâmbitoare, empatică, puternică, dar agilă în fața celorlalți lei atunci când propunerile i se potrivesc profilului ei. A intrat în lumea afacerilor la 19 ani, când și-a dat seama că nu va profesa ca avocat. A renunțat la cursurile Facultății de Drept si alături de Roberto Bâtlan a început să dezvolte o afacere cu materiale textile.

De-a lungul anilor, și-au dat seama că business-ul lor trebuie să se dezvolte și au pus bazele grupului Musette – cel mai important brand românesc de încălțăminte. Musette are o echipa de peste 500 de membri, două fabrici, 28 de magazine în țară și străinătate și o cifră de afaceri de peste 16 de milioane de euro.

Despre prezența în show-ul Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan spune că o privește ca pe o oportunitate de a întâlni tineri cu idei noi. „Aș vrea să investesc într-o companie sau afacere în care nu ar trebui să mă preocup neapărat de bunul mers, ci să vin ca business angel, să întâlnesc oameni care știu cum se face lucrul acesta și să-l facă bine. Mă reinventez permanent, așadar,  am nevoie de inspirație în business-ul meu actual, dar și în viața mea de zi cu zi”, a spus fondatoarea Musette. 

Cristina Bâtlan are un mesaj și pentru cei care vin în emisiune să găsească finanțare pentru visul lor: „Le-aș sugera să fie pragmatici, să încerce să-și pună la punct planul de afaceri, să-și cunoască cifrele. Mi-aș dori să avem în față oameni și poveștile lor, povești adevărate. Mă preocupă tendințele în zona de lifestyle, sănătate, mediu și sustenabilitate. În materie de trenduri sunt foarte la curent cu ce se întâmplă la nivel mondial. Mi-ar plăcea să fiu invitată într-o afacere în domeniu, să mă implic precum o fac în propria mea companie”, a spus aceasta.

PRO TV pregătește noul sezon Imperiul Leilor, show-ul adresat celor care au deja un business sau o idee cu potențial și își doresc să-și vadă visul finanțat, va fi în curând, la PRO TV. 

Despre Imperiul Leilor

Imperiul Leilor este o emisiune adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor. Tinerii antreprenori au șansa să-și prezinte ideile și afacerile în fața unor investitori de calibru. Emisiunea are la bază un format de televiziune produs cu succes în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel. Peste tot, această emisiune a revigorat lumea antreprenoriatului și a transformat visele în realitate. 

Vezi și VIDEO: Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette, noul LEU al emisiunii Imperiul Leilor

Imperiul Leilor – Investeşte în tine

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni