• PRO TV
  • Mădălina Coca, finalistă Vocea României 2018, ne încântă din nou cu un minunat colaj de colinde

Mădălina Coca, finalistă Vocea României 2018, ne încântă din nou cu un minunat colaj de colinde

Mădălina Coca, finalistă Vocea României 2018, ne încântă din nou cu un minunat colaj de colinde

Anul acesta, artista a lansat două piese proprii, „Lume, Lume” și „Survivor”, cea din urmă fiind chiar compusă și scrisă de artistă în perioada izolării.

Talentata interpretă a susținut mai multe concerte la Berăria H, artista concertând chiar de Ziua Franței, țară care i-a devenit foarte dragă în cei 10 ani petrecuți în Paris.

De asemenea, finalista de la Vocea României din echipa Andrei, a interpretat un duet de excepție cu fosta sa antrenoare în cadrul ediției speciale organizate de 1 decembrie, „Vocea României Reuniunea”.În prag de sărbători, tânăra solistă ne încântă din nou cu un minunat colaj de colinde. Artista ne mărturisește că filmarea videoclipului a fost cu adevărat o experiență deosebită pentru ea, având în vedere că a fost prima oară când filma cu copii. „A fost cu adevărat special. Sunt niște copii minunați și mi-au dat o energie extraordinară. Le mulțumesc din suflet atât lor cât și părinților acestora. Chiar am simțit mai mult ca oricând magia Crăciunului”.

Colajul îmbină mai multe colinde cunoscute. Ascultați-o cu drag pe Mădălina și simțiți spiritul Crăciunului transmis de interpretă și de micile vedete.

„Mădălina Coca - MashUp Christmas Songs”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni