• PRO TV
  • „Pot să te sărut toată ziua?”. Mădălina Ghenea a oficializat relația cu Nicolo Zaniolo

„Pot să te sărut toată ziua?”. Mădălina Ghenea a oficializat relația cu Nicolo Zaniolo

„Pot să te sărut toată ziua?”. Mădălina Ghenea a oficializat relația cu Nicolo Zaniolo

În vârstă de 32 de ani, Mădălina Ghenea este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Actrița născută în Slatina, care și-a început cariera ca fotomodel, s-a iubit cu numeroase personalități de pe întreg globul, printre bărbații celebri care au apărut alături de ea fiind Leonardo DiCaprio, Adrien Brody, Gerard Butler și Philipp Pleine. Mai mult decât atât, despre româncă s-a spus și că ar fi avut relații cu sportivi precum Marco Borriello și Lewis Hamilton.

După ce a avut o relație de lungă durată cu Matei Stratan, alături de care are și o fetiță, Mădălina Ghenea a rămas din nou singură, iar presa din Italia notează că frumoasa actriță se iubește acum cu unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din Peninsulă, Nicolo Zaniolo.

Fotbalistul de la AS Roma, care a fost curtat de Juventus Torino, ar fi reușit să o cucerească recent pe româncă, iar jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport notează că relația dintre Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo este oficială.

Potrivit sursei citate, totul a fost făcut public după ce Mădălina Ghenea a avut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe instastory, iar Nicolo Zaniolo i-a pus o întrebare intimă: „Pot să te sărut toată ziua? 25 de ore din 24?”.  Românca nu i-a oferit un răspuns direct, însă a fost destul de clară: „Tu ce crezi?”.

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor anunță că primele semne că Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo formează un cuplu au apărut în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când ei doi au postat la instastory poze asemănătoare.

foto: Profimedia Images

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni