• PRO TV
  • Bella Thorne, apariție de senzație! Vedeta a purtat o ținută sumară care i-a lăsat la vedere părți intime ale corpului

Bella Thorne, apariție de senzație! Vedeta a purtat o ținută sumară care i-a lăsat la vedere părți intime ale corpului

Bella Thorne, apariție de senzație! Vedeta a purtat o ținută sumară care i-a lăsat la vedere părți intime ale corpului

Fosta vedeta Disney, Bella Thorne, continuă să șocheze cu aparițiile ei extrem de sexy. Vedeta nu ratează nicio ocazie să se fotografieze în ținute sumare și să posteze pe rețelele sociale.

Bella Thorne, în vârstă de 22 de ani, are cu ce se lăuda și nu ezită nicio clipă să-și etaleze formele în cele mai incendiare ipostaze. De asemenea, vedeta face și bani de pe urma fizicului ei râvnit de foarte mulți bărbați, ea fiind membră Only Fans, o platformă unde numeroase vedete își vând fotografiile nud în schimbul unor sume mari de bani.

Recent, vedeta a postat pe Facebook o serie de poze în care apare într-o ținută sumară, care îi lasă la vedere părțile intime ale corpului, evident fiind că slipul îi este cam mic. 

Publicată de Bella Thorne pe Sâmbătă, 26 decembrie 2020

Pozele au strâns sute de mii de like-uri și mii de comentarii: “Ești foarte sexy, iubito”, ”Cea mai sexy femeie din lume”, ”Lasă-ne să te vedem și din spate”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Sursă foto: Bella Thorne
 
Vezi și: Mariah Carey a scris „All I Want for Christmas Is You” în 15 minute - Trending Review cu Daragiu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni