• PRO TV
  • Un angajat al Reginei Elisabeta a II-a face pușcărie după ce a furat de la Palatul Buckingham

Un angajat al Reginei Elisabeta a II-a face pușcărie după ce a furat de la Palatul Buckingham

Un angajat al Reginei Elisabeta a II-a face pușcărie după ce a furat de la Palatul Buckingham

Un fost angajat al Reginei va face 8 luni de închisoare după ce a fost condamnat pentru furt de instanțele din Marea Britanie.

Bărbatul, fost ajutor de bucătar la Buckingham, a fost condamnat la închisoare, luni, după ce s-a dovedit că a sustras bunuri în valoare din circa 135.000 de dolari. Fostul angajat le-a vândut apoi pe un site specializat, cu sume sub valoarea lor reală.

Conform procurorilor, Adamo Canto (37 de ani) a pledat vinovat pentru trei capete de acuzare, scrie bbc.com. Între noiembrie 2019 și august 2020, el a sustras din mai multe încăperi ale palatului fotografii cu autograf, medalii, decorații și albume foto ale Familiei Regale, pe care le-a scos la vânzare pe internet.

Bărbatul a profitat de pandemia de coronavirus, în urma căreia a primit mai mult acces la birourile și spațiile de depozitare ale palatului. O parte dintre bunurile furate au fost descoperite în camera lui situată în Royal Mews, grajdurile Familiei Regale.

Printre bunurile furate se numără fotografii oficiale cu Prințul Harry, Prințul William și Kate Middleton, dar și un album cu fotografii realizate cu prilejul vizitei oficiale a lui Trump în Regat, în anul 2019.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni