• PRO TV
  • Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

Potrivit unui articol publicat de către Cristian Manafu, consultant în social media, TikTok a depășit Instagram în România. Într-un interviu acordat pentru protv.ro, atât Cristian, cât și Aquene, cea care prezintă emisiunea How to TikTok pe PRO TV PLUS, au vorbit despre motivele pentru care platforma se bucură de succes.

În urmă cu câteva zile, Cristian Manafu a publicat pe blogul lui un articol în care vorbea despre faptul că TikTok a depășit Instagram în România și, cel mai probabil,  va continua trendul și în anul 2021. Din datele pe care acesta le-a prezentat, TikTok avea în România, în luna decembrie, 5.364.860 de utilizatori, în timp ce Instagram înregistra în același interval 5.053.000 de useri.

Pentru a înțelege mai bine acest fenomen, am stat de vorbă cu Cristian Manfu, consultant în social media și Aquene, cea care prezintă emisiunea How to TikTok pe PRO TV PLUS. Cei doi ne-au vorbit despre motivele pentru care platforma Tik Tok se bucură de succes, dar și despre tipul de conținut care îi atrage pe românii ce au instalată aplicația. Urmărește materialul video de mai sus! 

Sursa FOTO: FACEBOOK 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni