• PRO TV
  • Robbie Williams, infectat cu coronavirus! Artistul s-a izolat în St. Barts, insula celebrităților

Robbie Williams, infectat cu coronavirus! Artistul s-a izolat în St. Barts, insula celebrităților

Robbie Williams, infectat cu coronavirus! Artistul s-a izolat în St. Barts, insula celebrităților

Robbie Williams este nevoit să-și prelungească vacanța din Caraibe, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul și familia se află în St. Barts, una dintre cele mai frumoase insule din Caraibe, acolo unde au petrecut de Anul Nou. 

Imediat după Crăciun, cântărețul și-a luat soția și cei patru copii și au zburat spre Caraibe. Aici s-au cazat la o vilă exclusivistă din St. Barts, pentru care trebuie să scoți din buzunare nu mai puțin de 106.000 de lire sterline pe săptămână.

“Robbie nu s-a simțit bine deloc. El s-a autoizolat în vila pe care a închiriat-o pentru vacanță. Nu este chiar cel mai rău loc din lume în care să stai în carantină, deși nu poate merge la plajă. Trebuie să stea închis acolo 14 zile”, a declarat un apropiat al artistului, potrivit The Sun

Cântărețul de 46 de ani este căsătorit cu Ayda Field din 2010. Cei doi au împreună patru copii: Teddy (7 ani), Charlton (5 ani), Coco (2 ani) și Beau (6 luni).

În septembrie, Robbie Williams a dezvăluit într-un interviu că a ales să locuiască temporar “pe un munte”, în Elveția, pentru a diminua șansele de infectare cu coronavirus. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni