• PRO TV
  • Misha și Connect-R, împreună de dragul fiicei lor. Maya a împlinit 7 ani

Misha și Connect-R, împreună de dragul fiicei lor. Maya a împlinit 7 ani

Misha și Connect-R, împreună de dragul fiicei lor. Maya a împlinit 7 ani

Nu doar și-au propus, dar și reușesc să fie o familie fericită chiar dacă nu mai formează un cuplu. Misha și Connect-R au fost asaltați de mesaje de ziua fiicei lor, Maya, pe care au sărbătorit-o ca pe vremuri: împreună.

În 2018 au anunțat că relația lor se răcise cu doi ani în urmă și că viața lor împreună era un chin. S-au despărțit și, o vreme, au uitat că au un scop comun. Misha și Connect-R sunt alți oameni după ce au înțeles că familia lor poate rămâne unită chiar dacă ei doi nu mai formează un cuplu.

Maya, fiica lor de 7 ani, este cea care îi aduce mereu împreună. Ieri, toți trei au sărbătorit ca o familie ziua de naștere a fetiței născută la 25 ianuarie 2014.

Mâine este ziua Mayei , dar noi am sărbătorit o astăzi! La mulți ani, @maya.mihalache, copil bun și cuminte! Te iubim din suflet! Să ai o viață lungă, plină de fericire, sănătate, iubire și pace în suflet! Dumnezeu să te binecuvânteze”, a scris Misha, ieri, pe Instagram.

Connect-R nu i-a dedicat niciun mesaj pe rețelele sociale, însă, mai mult ca sigur, i-a transmis toată dragostea lui față în față.

Fanii celor doi au fost în extaz când i-au văzut împreună și i-au copleșit cu mesaje pentru fiica lor.

Așa da. Îmi place să vă văd împreună”, le-a transmis un admirator.

Connect-R și Misha au anunțat în 2018 că s-au despărțit cu mult timp înainte, fiindcă nu se mai înțelegeau. De atunci și până în momentul anunțului au dus o viață de fațadă.

Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, scria Connect-R pe Instagram în august 2018.

Fotografii: @misha.is.me/@connectr

Vezi și VIDEO: Misha, dezvăluiri despre viața fără Connect-R

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni