• PRO TV
  • (P) Dormitorul cum creezi un ambient prietenos

(P) Dormitorul cum creezi un ambient prietenos

(P) Dormitorul cum creezi un ambient prietenos

Dormitorul este acea încăpere din casă în care trebuie să te simți bine și să te poți relaxa, ceea ce înseamnă că ai nevoie de cele mai bune piese de mobilier în sensul acesta.

Îți prezentăm cele mai avantajoase variante pentru a obține rezultatele dorite, astfel încât să te poți bucura de o oază de liniște în propria casă.

Alege draperii în culori relaxante

Pentru dormitor este recomandat să alegi draperii în culori cât mai relaxante și care să ți se potrivească totodată. Evită culorile foarte tari și nuanțele extreme pentru că interior va deveni obositor. De asemenea, îți recomandăm să nu folosești în dormitor culori foarte închise decât atunci când acestea sunt cu adevărat culorile tale preferate sau atunci când geamurile dormitorului sunt amplasate astfel încât dimineața să ai foarte multă lumină pe care să vrei să o maschezi.

Alege paturi confortabile

Când vine vorba de paturi oferta de pe piață este extinsă. Recomandarea noastră este aceea de a obține cele mai bune piese de mobilier, care să te ajute să ai un somn relaxant și care să te relaxeze după o zi obositoare. În funcție de modul în care dormi, vei alege cel mai bun pat, care să îți ofere suficient spațiu pentru a te mișca în voie pe timpul nopții. Un alt aspect la fel de important este ca și partenerul de somn să fie fericit cu alegerea făcută.

Selectează corect  corpurile de iluminat

Corpurile de iluminat joacă un rol important și în dormitoare. Poți merge pe varianta clasică în care amplasezi o lustra centrală, dar poți opta și pentru aplice de perete pe care să le pui în mai multe locuri din dormitor. Un alt aspect la fel de important este lumina utilă. Poți obține lumină atunci când citești sau atunci când faci diverse activități utilizând veioze pe care să le amplasezi pe noptierele de lângă pat. 

Nu uita de elementele decorative

Un alt aspect important pentru dormitor este decorul. Chiar dacă crezi că această cameră este una în care doar te relaxezi sau dormi, nu poți trece peste elementele decorative. Pune în dormitorul unul sau două tablouri cu imagini care să te relaxeze, cum ar fi cele cu natură, cele cu flori sau chiar cele zen, cu elemente specifice ritualurilor de relaxare și vei obține atmosfera dorită în interior, fără să fie necesar să umplii spațiul cu obiecte decorative și să îl faci să pară încărcat. Utilizând aceste sfaturi vei reuși cu siguranță să ai un dormitor așa cum ți-ai dorit, într-un timp foarte scurt.

Sursa de imagine: Photographee.eu / Shutterstock.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni