• PRO TV
  • Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, și-a serbat ziua de naștere! Ce mesaj i-a transmis portughezul

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, și-a serbat ziua de naștere! Ce mesaj i-a transmis portughezul

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, și-a serbat ziua de naștere! Ce mesaj i-a transmis portughezul

Georgina Rodriguez a fost răsfățată ca o prințesă în ziua în care a împlinit 27 de ani. Iubita lui Cristiano Ronaldo a petrecut alături de fotbalist și cei patru copii pe care îi cresc împreună. 

Casa a devenit neîncăpătoare pentru sutele de flori primite de frumoasa brunetă. Georgina Rodriguez a împlinit 27 de ani în 27 ianuarie, iar aniversarea și-a petrecut-o alături de cele mai de preț persoane din viața sa. 

Fotomodelul a postat pe contul de Instagram câteva fotografii și le-a mulțumit tuturor pentru urări. “Mulțumiri infinite! Pentru toată dragostea pe care mi-ați arătat-o azi și întotdeauna… Pentru mesajele voastre pline de iubire. Sunt atât de norocoasă! Vă iubesc”, a scris Georgina pe Instagram, lângă colajul de fotografii. 

În imagini, bruneta apare alături de Cristiano și cei patru copii, iar living-ul este plin de flori și baloane. Cei mici se distrează suflând în tort, bătând din palme și cântându-i la mulți ani.  

Cum era de așteptat și Cristiano a marcat momentul pe Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu iubita sa și un mesaj romantic. “Felicitări, iubirea vieții mele!”, a scris fotbalistul lângă fotografia care a adunat aproape 10 milioane de like-uri în doar câteva ore. 

Fotbalistul și iubita sa sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde Georgina lucra ca asistent de vânzări. Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al patrulea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano mai are un băiat, Cristiano Jr. (10 ani), și pe gemenii Eva și Matteo. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram 

Vezi și VIDEO: Olimpiada Mămicilor - episodul 1: Cum îți dai seama că ești însărcinată? Pașii pe care trebuie să îi urmezi la început


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni