• PRO TV
  • Lidia Buble, apariție provocatoare în lenjerie intimă. Ce i-au scris fanii când au văzut-o așa

Lidia Buble, apariție provocatoare în lenjerie intimă. Ce i-au scris fanii când au văzut-o așa

Lidia Buble, apariție provocatoare în lenjerie intimă. Ce i-au scris fanii când au văzut-o așa

Lidia Buble se numără printre cele mai atrăgătoare femei din showbiz-ul românesc. Cu fiecare postare mai incendiară pe rețelele sociale câștigă mii de comentarii de apreciere. Bineînțeles, uneori se mai alege și cu critici.

În ultimii ani, dar mai ales după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble parcă s-a reinventat. Artista nu se sfiește să pozeze în ținute provocatoare, stârnind imediat reacții din partea fanilor. Recent, Lidia s-a pozat într-un body negru, purtând niște mănuși care imită pielea de șarpe. Acest lucru a fost sugerat chiar de artistă prin câteva emoji, în locul descrierii obișnuite a pozei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Majoritatea fanilor i-au apreciat postarea, dar au existat și unii mai curioși, care au atras atenția la formele plinuțe ale vedetei: ”Ești gravidă?”, a întrebat-o un admirator, iar Lidia a răspuns fără ezitare: ”Sunt doar grasă” și a adăugat un omoji care râde cu lacrimi. ”M-aș fi bucurat să văd un bublișor mic, o copie de-a ta”, a continuat conversația același fan. Nu este prima dată când Lidia le răspunde fanilor cu sinceritate și umor, câștigând astfel simpatia celor peste 1,3 milioane de oameni care o urmăresc doar pe Instagram.

Acum câteva zile, vedeta s-a pozat tot în lenjerie intimă, întinsă pe chiuveta de la baie, iar imaginea a stârnit reacții aprinse. În timp ce unii fani au apreciat îndrăzneala și i-au scris: ”Ai o eleganță și o finețe sublimă”, alții au fost mai cârcotași și au comentat astfel: ”Nu știu ce sa zic... Veta pe chiuvetă...”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)


Sursă foto: Instagram lidiabuble

Vezi și: 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni