• PRO TV
  • Marilyn Manson, abandonat de casa de discuri după acuzațiile de abuz fizic și viol

Marilyn Manson, abandonat de casa de discuri după acuzațiile de abuz fizic și viol

Marilyn Manson, abandonat de casa de discuri după acuzațiile de abuz fizic și viol

Se anunță vremuri grele pentru Marilyn Manson! Cântărețul a fost abandonat de casa de discuri după ce mai multe femei, printre care și fosta iubită, l-au acuzat de viol și abuz. Evan Rachel Wood spune că artistul a abuzat-o fizic, psihologic și sexual. 

Marilyn Manson (52 de ani) se află în centrul unui scandal imens după ce fosta sa logodnică, actrița Evan Rachel Wood, a povestit calvarul prin care a trecut în anii în care i-a fost parteneră. Imediat după acuzațiile făcute de Rachel, alte femei au venit cu povești la fel de terifiante despre artist. 

Evan Rachel Wood a mărturisit în 2018 că a fost victima unei agresiuni sexuale, în timpul unei audieri în Congresul SUA. Actrița nu a dezvăluit atunci numele celui care a abuzat-o, însă Marilyn a devenit principalul suspect. 

Luni, 1 februarie, actrița de 33 de ani a făcut lumină în acest caz, după ce a postat un mesaj pe Instagram. “Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut de public drept Marilyn Manson. A avut grijă de mine în adolescență, apoi m-a abuzat teribil mai mulți ani la rând. Am fost spălată pe creier și manipulată să mă supun. M-am săturat să trăiesc cu frica de represalii, calomnii sau șantaj. Sunt aici ca să expun acest bărbat periculos și să acuz numeroasele industrii care i-au permis să facă asta, înainte să mai distrugă și alte vieți. Mă alătur victimelor care vor avea curaj să vorbească”, a scris actrița pe contul de socializare. 

La scurt timp, alte patru femei l-au acuzat pe Manson de agresiune sexuală, constrângere și diferite forme de violență, scrie Variety. Jenna Jameson, fostă actriță porno, a declarat că artistul i-a spus de câteva ori că își imaginează cum o arde de vie. „Îmi vorbea violent și vulgar, iar vânătăile provocate de mușcături nu erau deloc distractive”, a declarat actrița care a pus capăt relației. 

Ce spune Marilyn Manson de acuzațiile fostelor iubite

După acuzațiile partenerelor sale, artistul a postat un mesaj pe Instagram în care a negat acuzațiile ce i se aduc.  "Evident, viața și activitatea mea creativă au fost de mult timp magneți pentru controverse, dar aceste afirmații recente despre mine sunt denaturări oribile ale realității. Relațiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consensuale cu partenere cu aceeași mentalitate. Indiferent de modul în care și de ce aleg alții acum să denatureze trecutul, acesta este adevărul", a scris artistul pe contul de socializare

Artistul a fost abandonat de casa de discuri

Marilyn Manson avea contract cu casa de discuri Loma Vista din 2015. Reprezentanții acesteia au decis să încheie orice colaborare cu artistul. „În lumina acuzaţiilor tulburătoare făcute astăzi (nr. 1 februarie) de Evan Rachel Wood şi alte femei care spun că Marilyn Manson le-a abuzat, Loma Vista va înceta din acest moment să mai promoveze albumul său actual. Având în vedere această evoluţie îngrijorătoare a lucrurilor, am decis să nu mai lucrăm cu Marilyn Manson la proiecte viitoare”, a fost transmis într-un comunicat, potrivit Variety. Ultimul album intitulat “We are chaos” a fost lansat anul trecut.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Sneak peek din culisele Românii au talent. Cum se simt concurenții înainte de a intra pe scenă?


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni