• PRO TV
  • Elon Musk, poză rară cu cel de-al 7-lea copil în brațe. „Al doilea ultim regat”

Elon Musk, poză rară cu cel de-al 7-lea copil în brațe. „Al doilea ultim regat”

Elon Musk, poză rară cu cel de-al 7-lea copil în brațe. „Al doilea ultim regat”

Al doilea cel mai bogat om al planetei își face timp și pentru mezinul familiei, băiatul născut în luna mai 2020 al cărui nume puțini oameni îl pot rosti. 

Elon Musk a oferit imaginea sfârșitului de săptămână când a distribuit pe contul său de Twitter o fotografie cu fiul său. X Æ A-XII, în vârstă de 9 luni, e în brațele părintelui său, agățat de bluza acestuia, în timp ce miliardarul vorbește la telefon.

Al doilea ultim regat”, a scris Elon Musk în dreptul fotografiei, primind aproape 500.000 de aprecieri și zeci de mii de comentarii.

Elon Musk, această fotografie e adorabilă. Fă tot posibilul să-l aduci pe cel mic aproape de Dumnezeu, de vreme ce știi că lumea plină de rău și imoralitate pare a fi noua normalitate. Du o viață exemplară, astfel încât copilul tău să te poată depăși dacă e nevoie, pentru că tu ești primul mentor al copilului tău. Dumnezeu să te binecuvânteze”, a fost unul dintre cele mai profunde mesaje pe care le-a primit Musk pe rețeaua socială.

Alt internaut i-a mulțumit pentru că datorită intervenției sale de acum o săptămână, când și-a exprimat aprecierea pentru o criptomonedă populară, el a reușit să câștige 600.000 de dolari pariind pe acea monedă.

X Æ A-XII, al cărui nume puțini oameni îl pot pronunța, este cel de-al 7-lea copil al miliardarului Elon Musk. Mama lui este artista Claire Boucher (Grimes), cu care CEO-ul Tesla are o relație de câțiva ani.

Musk mai are șase copii cu fosta soție, Justine Wilson. Primul lor copil, un băiat pe nume Nevada, a decedat din cauza sindromului de moarte subită la vârsta de 10 săptămâni. Elon Musk a mai fost căsătorit cu Tallulah Riley, de două ori.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Gafa postată de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni