• PRO TV
  • Maluma și-a chemat fanii să sărbătorească în stradă lansarea unui nou album, însă poliția a spart petrecerea

Maluma și-a chemat fanii să sărbătorească în stradă lansarea unui nou album, însă poliția a spart petrecerea

Maluma și-a chemat fanii să sărbătorească în stradă lansarea unui nou album, însă poliția a spart petrecerea

Maluma și-a invitat fanii la o „plimbare” prin Miami cu prilejul lansării albumului „7 Dias en Jamaica”, însă întâlnirea lor a fost întreruptă de poliție din cauza încălcării regulilor de protecție anti-Covid. Artistul a reacționat pe rețelele sociale.

Maluma a anunțat încă de la sfârșitul lunii trecute că își invită fanii în stradă, la Miami, pentru a sărbători împreună lansarea EP-ului 7 Dias en Jamaica. Columbianul le-a amintit de obligația de a purta mască de protecție și de a respecta distanța de siguranță. 

Fanii au reținut doar îndemnul de a petrece în stradă și nu au ținut cont de măsurile de protecție, motiv pentru care poliția a intervenit și a dispersat mulțimea. Din interiorul SUV-ului său luxos, Maluma a surprins imagini cu mulțimea care se strângea în jurul său. El îi fotografia pe ei, ei îl pozau pe el, și nimeni nu ținea cont de măsurile de protecție anti-Covid.

Poliția a intervenit prompt și a risipit mulțimea. Într-o reacție publică, Maluma și-a exprimat dezamăgirea pentru modul în care s-a desfășurat evenimentul.

Chiar dacă am luat toate măsurile de siguranță, nu am prevăzut că atât de mulți oameni vor ajunge și, din nefericire, a trebuit să plecăm imediat. Cu toate acestea, vă mulțumec tuturor pentru că ați venit. Abia aștept să se terminne acest Covid”, a scris Maluma pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Într-o intervenție pentru Reuters, Maluma a spus că a fost un moment frumos petrecut cu fanii săi, chiar dacă a fost scurt. 

Îmi lipsesc fanii, mi-e dor mult de ei. Mi-e dor să merg în turnee. Poliția a venit acolo fiindcă erau prea mulți oameni... Când acest Covid se va termina, vreau să merg în turneu și să împărtășesc acest album cu fanii mei”, a spus Maluma.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 10 întrebări pentru Bogdan Micu, cel mai tânăr antreprenor de la Imperiul Leilor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni